Jurnalistă Antena 3, CERTATĂ prin SMS de Teodorovici, ÎN DIRECT: "Un adevărat cavaler!"

Andreea Cosma |
Data publicării:
captura video Antena 3
captura video Antena 3

Jurnalista Antena 3, Maria Toader, a fost criticată în direct, în timpul unei emisiuni, de Eugen Teodorovici, după ce a prezentat nişte cifre privind aşa numita "ordonanţă a haiduciei".

În timp ce prezenta cifrele în emisiunea "Income", Maria Toader a făcut o pauză şi a spus că a primit un SMS de la ministrul Finanţelor, în care o acuză de neprofesionalism. Jurnalista a continuat emisiunea şi discuţia cu invitaţii, însă la final, a ţinut să îi dea o replică lui Teodorovici.

"Sunt membri ai Guvernului care comunică şi nu se tem să apară la televizor cu cifrele. E haiduc... nu ştiu care sunt cei bogaţi de la care ia şi dă, că nu ne-a lămurit. Așteptăm clarificările pentru că iar mă acuză de lipsă de profesionalism, îi mulțumesc pe această cale și public domnului Teodorovici, după ce dânsul vorbește cum vorbește. Un adevărat cavaler", a spus Maria Toader, la finalul emisiunii "Income".

Nu este prima dată când Teodorovici are un schimb de replici cu jurnalista Maria Toader:

Teodorovici, RĂBUFNIRE neaşteptată la Antena 3: "De ce vreţi să ştiţi? Să facă unii şi alţii ştiri ipocrite?"

"Ministerul de Finanţe, Eugen Teodorovici, vrea să reducă drastic personalul din administraţie. Astfel,  „Ordonanţa Haiduciei”, aşa cum a fost ea caracterizată, prevede ca din 134 de secretari de stat, câţi are Guvernul în prezent, să rămână doar jumătate. Reducerea cu 50% nu ar urma să afecteze instituţiile cu un singur secretar de stat", potrivit unor surse B1 TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel