Jurnalist ȘtiriDiaspora, propus la CNSAS de președintele Klaus Iohannis

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Jurnalista Oana Stănciulescu, de la ȘtiriDiaspora, propusă la CNSAS de președinte Klaus Iohannis.

Comisiile juridice parlamentare reunite au avizat favorabil, joi, candidatura jurnalistei Oana Stănciulescu, propusă de preşedintele Klaus Iohannis pentru Colegiul Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS).

La audiere, Oana Stănciulescu a precizat că din 1990 a lucrat în presă, iar în ultimii 4 ani a fost cercetător la CNSAS.

Oana Stănciulescu a debutat în presă în 1990 la cotidianul Dreptatea. Ulterior, timp de patru ani, Stănciulescu a lucrat la cotidianul Ziua, fiind apoi şef Departament Politic la Pro TV timp de doi ani. În perioada 1997 - 1999, a lucrat la BBC, în funcţia de corespondent. De asemenea, jurnalista a colaborat şi la Academia Caţavencu.

În perioada 2000 - 2005, a ocupat funcţia de redactor-şef adjunct la cotidianul Evenimentul zilei, iar din anul 2006 şi până în 2009 a deținut și postul de consilier la Institutul Diplomatic Român. Totodată, Oana Stănciulescu a ocupat și funcția de purtător de cuvânt si consilier al lui Ludovic Orban la Ministerul Transporturilor.

În 2009 a devenit Redactor-Șef la Cotidianul, iar din 2010, timp de un an, a fost realizator si analist la Realitatea TV, apoi, până în 2015, la Antena 3. Din 2013 a activat la Expres Magazin și a avut mai multe apariții TV, fiind totodată și președinte la  Societatea pentru Presa Liberă. În ultimii ani, Oana Stănciulescu a fost și jurnalist la ȘtiriDiaspora.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel