Jurnalist Antena 3, la un pas să fie bătut. A fost scos de jandarmi din mulțime

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Un jurnalist Antena 3 a fost scos de jandarmi din mulțimea furioasă care manifesta în această seară. 

Reporterul venise să transmită de la protestul, "22 Decembrie: Revoluția noastră", numai că protestatarii l-au împiedicat și la un moment dat au început să-l apostrofeze. Când lucrurile s-au încins și erau la un pas să ecaladeze, au intervenit jandarmii care l-au scos pe acesta din mulțime. 

Din câte se pare, este vorba despre reporterul Gerhald Ernst, care a lucrat o lungă perioadă de timp și la Realitatea TV, înainte să se transfere la Antena 3. 

Peste două mii de oameni participă, sâmbătă seară, la marşul pentru a comemorarea victimelor revoluţiei din 1989, desfăşurat pe bulevardele centrale din Bucureşti. Numărul participanţilor la acţiune a crescut treptat în timpul deplasării din Piaţa Victoriei către Piaţa Universităţii. Oamenii au scandat lozinci care au fost auzite şi în zilele revoluţiei - 'Libertate!', 'Jos comuniştii!' şi 'Timişoara!' - dar şi mesaje strigate la protestele din ultima perioadă - 'PSD - ciuma roşie!' şi 'Nu vrem sa fim o naţie de hoţi'. De asemenea, unii dintre oamenii din coloană le-au strigat jandarmilor 'Ruşine să vă fie!' şi 'Slugile lui Dragnea'. La intrarea pe bulevardul Magheru, cei aflaţi în marş au fost rugaţi sa nu mai scandeze mesaje politice, dar acestea au continuat. La un moment dat, nemulţumiţi că le este alocat doar un sens de mers pe Magheru, oamenii au strigat 'Vrem trei benzi!'. Pe timpul deplasării coloanei de manifestanţi din Piaţa Victorie spre Piaţa Universităţii au fost impuse restricţii temporare de circulaţie pe bulevardele Lascăr Catargiu şi Magheru, a anunţat Brigada Rutieră. Sute de persoane s-au adunat iniţial în Piaţa Victoriei, pentru o acţiune anunţată pe reţelele de socializare drept '22 Decembrie - Revoluţia noastră', apoi au plecat în marş spre Piaţa Universităţii. O parte dintre manifestanţi aveau steaguri ale României şi Uniunii Europene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel