Judecătorul Mateescu, după redeschiderea dosarului penal împotriva sa: „Nu am nimic de ascuns și voi demonstra asta”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Judecătorul CSM Bogdan Mateescu a reacționat față de decizia instanței supreme de a redeschide un dosar penal care îl vizează, la solicitarea Secției de anchetare a magistraților.

„Nu comentez proceduri în curs, așa cum v-am obișnuit, ci le respect. Nu am nimic de ascuns și voi demonstra asta fără niciun dubiu, chiar dincolo de absurdul, ridicolul unor situații. Totuși, mă deranjează enorm fabulațiile din acea parte a presei, o știm cu toții foarte bine, astfel încât de data aceasta mă voi adresa justiției în mod hotărât. Ceea ce mă doare cel mai mult este murdărirea familiei mele. Părinții mei sunt niște oameni excepționali și cred sincer că nu merită asta.

Sunt convins că și tatăl meu o va face din apartamentul lui de două camere, singurele locuințe pe care le deținem fiecare. Eu - după 14 ani de magistratură, el, împreună cu mama mea, după 20 de ani de primărie și după o viață de muncă”, a scris Mateescu pe pagina de Facebook.

Instanța supremă a admis, marți, cererea Secției pentru anchetarea magistraților și a decis redeschiderea unui dosar penal care îl vizează pe Bogdan Mateescu, unul dintre judecătorii din CSM care au cerut în mai multe rânduri desființarea acestei secții.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel