Judecătorul care a dat mandatul de percheziție pentru Dincă: „Nu mi s-a spus de apelul la 112 și nici că era vorba de o răpire și viol”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Au fost audiați mai mulți procurori și un judecător de cei de la Secția specială în cazul Caracal. Printre aceștia se numără și procurorul care a ținut în loc intervenția la casa lui Dincă. 

Potrivit unor surse, judecătorul care a dat mandatul de percheziție pentru locuința lui Gheorghe Dincă, pentru a se intra la ora 6, a spus că el nu a fost anunțat de apelul la 112 făcut de Alexandra și nu i s-a comunicat nici faptul că e vorba de o răpire și viol. I s-a spus doar că ar fi vorba de o dispariție.

Amintim că astăzi anchetatorii au identificat în curtea lui Gheorghe Dincă noi fragmente de oase, însă nu par a fi umane. Procurorii le vor trimite la expertiză.

Procurorul-şef al DIICOT, Felix Bănilă, a precizat marţi dimineaţă că ancheta în cazul Caracal a evoluat mai ales pentru că au fost găsite noi probe şi că speră ca, în maximum 15 zile, să fie încheiate percheziţiile de la casa lui Gheorghe Dincă, în cadrul noului mandat.

Începând de luni, a fost pus în aplicare noul mandat de perchezitii în casa lui Dincă, valabil 15 zile.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel