Oana Stănciulescu: Iartă-mă, TATAE!

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Jean Chelba a murit în acestă seară, medicii de la salvare chemți la locuința lui nemaiputând să facă nimic.  Vestea tristă a fost postată de mai mulți protestatari rezist#.

Jean Chelba nu a lipsit de la niciun protest dupa ce fiul lui, Alex a murit în clubul Colectiv.

Jurnalista Oana Stănciulescu a scris un mesaj sfâșietor pe pagina ei de Facebook:

"I-a murit fiul la Colectiv, acum s-a dus și el. Unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut, la marșul pentru Colectiv, m-a luat de braț și am mers împreună ultima parte a drumului. abia mergea din cauza unei probleme la picior. Pe măsură ce ne apropiam simțeam cum mă trage înapoi, că picioarele lui nu aveau putere să meargă spre locul unde i-a murit băiatul. La un moment dat mi-a spus - Oana, pe măsură ce ne apropiem simt că-mi crapă capul, că am o bombă în cap... l-am iubit din prima clipă, iar acum nu mi-a rămas decât să plâng ...Jean Chelba, Tatae, iartă-mă!"

Fiul său a murit în 2015, în urma incendiului din Colectiv. Alex Chelba a mers la concertul Goodbye to Gravity pentru a face fotografii spectaculoase, așa cum obișnuise pe toată lumea.

După ce incendiul a izbucnit, a reușit să iasă afară și o ambulanță l-a transportat la Spitalul Sfântul Pantelimon. Apoi, a fost transferat la Spitalul de Arși, acolo unde o săptămână mai târziu, pe 8 noiembrie 2015, a încetat din viață. Alex Chelba avea 33 de ani.

 

Image may contain: 5 people, people standing and outdoor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel