Jandarmeria cumpără sisteme de BLOCARE a accesului auto

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:

Jandarmeria din București facec noi achiziții: 25 de sisteme de blocare a accesului auto.

Jandarmeria Capitalei anunţă că a achiziţionat 25 de sisteme de blocare a accesului auto către zone în care se desfăşoară activităţi ce presupun prezenţa unor grupuri mari de persoane.

"În contextul de securitate internaţional, locurile publice, unde se desfăşoară manifestaţii cu public numeros (spectacole, târguri, manifestaţii de protest, manifestaţii religioase etc), prezintă anumite riscuri şi vulnerabilităţi. Plecând de la această idee, Jandarmeria Capitalei a achiziţionat recent elemente care vor contribui la creşterea nivelului de siguranţă în astfel de locuri", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Conform aceleiaşi surse, cele 25 de sisteme de blocare vor fi folosite în misiunile specifice, pentru creşterea gradului de siguranţă.

"Sistemele de blocare vor fi utilizate pentru blocarea unor artere rutiere care converg către locurile în care se desfăşoară activităţi care presupun prezenţa unor grupuri mari de persoane", se mai menţionează în postare. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel