Jandarmeria Argeș, despre ridicarea protestatarilor anti-Dragnea de la Topoloveni: Au participat la o adunare publică nedeclarată

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Jandarmeria Argeș susține că i-a ridicat pe protestatarii anti-Dragnea de la Topoloveni pentru că au participat la o adunare publică nedeclarată și au refuzat să părăsească zona. Zece persoane au fost ridicate și duse cu duba la poliție.

Jandarmeria Argeș a anunțat, întrun comunicat de presă, că toți protestatarii vor fi sancționați contravențional.

"Astăzi, în timpul desfășurării unei (sic!) eveniment organizat de primăria orașului Topoloveni la Casa de Cultură, 10 persoane au organizat în apropiere o adunare publică nedeclarată, conform legii 60/1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice, motiv pentru care au fost conduse la sediul poliției pentru stabilirea identității șu luarea măsurilor legale. Persoanele vor fi sancționate contravențional pentru participarea la o adunare publică nedeclarată și refuzul părăsirii zonei la solicitarea jandarmilor", se arată în comunictul Jandermeriei.

Cei 10 protestau împotriva PSD, în timpul vizitei lui Liviu Dragnea la Topoloveni. Toți au fost ridicați pe sus de jandarmi, băgați în dube și duși la poliție.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel