Jaf ca-n filme la o bancă din Roma. Hoții au intrat înarmați și au luat angajații ostatici

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:
Hoții au intrat înarmați în banca din Roma (Foto: Google Maps)
Hoții au intrat înarmați în banca din Roma (Foto: Google Maps)

Incident șocant la Roma, în dimineața zilei de joi, 25 ianuarie 2024. O filială bancară din zona Torraccia, în partea de est a capitalei italiene, a fost ținta unui jaf armat spectaculos. Hoții înarmați cu pistoale au intrat în bancă și au luat ostatici angajații. 

Jaful a avut loc puțin după ora 8:30 dimineața, când în interiorul băncii se aflau doar angajații, care au acționat rapid, declanșând alarma și alertând forțele de ordine. Semnalul de urgență a fost primit la ora 8:40, iar agenții de poliție au pornit imediat spre locul incidentului.

Hoții au intrat înarmați în bancă

 

Potrivit Fanpage, hoții au intrat în bancă înarmați, imediat după deschidere și au amenințat angajații să le deschidă seiful. Cu toate acestea, lucrurile nu au mers conform planului. Persoanele prezente în bancă au reușit să declanșeze alarma și să anunțe forțele de ordine. În scurt timp, au sosit agenții Poliției de Stat, inclusiv cei de la grupul volante și comisariatele Fidene și San Basilio.

Intervenția poliției

 

La sosirea în fața băncii, agenții au identificat și imobilizat o persoană care părea să acționeze ca "observator", semnalând sosirea forțelor de ordine.

Odată intrat în bancă, al doilea suspect, încă înarmat cu un pistol, a fost prins. A doua armă a fost descoperită în urma investigațiilor poliției, într-un coș de gunoi din baia băncii.

Din fericire, nu s-au înregistrat răniți în urma jafului, și nu a fost necesară intervenția serviciului medical de urgență.

Pe lângă persoana care stătea la pândă, hoțul care se afla în interiorul băncii a fost imediat reținut. Ambii au fost transferați rapid la sediul poliției.

 

----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel