Jaf ca-n filme într-un supermarket din Italia. Un băiat de 11 ani a fugit cu peste 6000 de euro

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Jaf ca-n filme într-un supermarket din Italia. Un băiat de 11 ani a fugit cu peste 6000 de euro / Foto: Unsplash
Jaf ca-n filme într-un supermarket din Italia. Un băiat de 11 ani a fugit cu peste 6000 de euro / Foto: Unsplash

Un jaf surprinzător a avut loc într-un supermarket din Ferrara, Italia, unde un băiat în vârstă de doar 11 ani a reușit să fure peste 6000 de euro în numerar. Acum, după o anchetă complexă, autoritățile l-au identificat și au acționat în consecință.

În ciuda vârstei fragede, tânărul infractor a demonstrat o îndrăzneală remarcabilă și o înțelegere surprinzătoare a planului său. Conform reconstituirii faptei realizate de către Brigada Mobilă, băiatul în vârstă de doar 11 ani, a intrat în magazin în timpul zilei și, profitând de ocazie, a pătruns într-o zonă rezervată doar angajaților.

Acolo, a reușit să pună mâna pe cheile necesare pentru a deschide seiful. Din interiorul acestuia, a luat trei cutii conținând încasările din ziua precedentă, conform Il Messaggero.

 

Poliția a sesizat procuratura pentru minori pentru a lua măsurile legale corespunzătoare

 

Însă, gestul lui nu a trecut neobservat. O vânzătoare a surprins momentul și a încercat să-l oprească pe băiat, dar acesta a reușit să scape, împingând-o, iar după luând-o la fugă din magazin fără să se uite înapoi. În haosul care a urmat, tânărul a pierdut rucsacul în care pusese deja două dintre cele trei cutii cu bani. Cu toate acestea, a reușit să fugă cu cea de-a treia cutie, conținând suma considerabilă de peste 6.000 de euro în numerar.

Anchetatorii au acționat rapid pentru a-l identifica pe infractor, analizând inclusiv rețelele de socializare. Astfel, băiatul a fost identificat și adus în fața autorităților. Deși este încă minor, faptele sale au fost serioase și, prin urmare, poliția a sesizat procuratura pentru minori pentru a lua măsurile legale corespunzătoare.

 

---------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel