Italia. Româncă de 49 de ani, găsită moartă în locuința sa, după ce nu a mai răspuns la telefon

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

O româncă de 49 de ani a fost găsită moartă în locuința sa din Ascoli. Apropiații femeii se îngrijoraseră pentru că aceasta nu mai răspunsese la telefon.

O româncă în vârstă de 49 de ani a fost găsită moartă în această seară într-un apartament de pe Via Oberdan, în cartierul Porta Romana din Ascoli Piceno.

Femeia nu mai răspundea la telefon de câteva zile, iar niște prieteni au dat alarma.

Dar când pompierii și lucrătorii sanitari trimiși de centrul de operațiuni 118 au ajuns la fața locului, nu mai era nimic de făcut., femeia era deja moartă.

Itlalia. Româncă de 49 de ani, găsită moartă în locuința sa, după ce nu a mai răspuns la telefon

 

Cauza probabilă a decesului a fost o boală, deși vor trebui efectuate investigații suplimentare pentru a obține un răspuns mai precis.

 

Mihaela N., o badantă româncă în vârstă de 48 ani, a fost ucisă de o dubă care a dat peste ea în Monserrato, o comună din provincia Cagliari, regiunea Sardinia, Italia. Femeia a murit chiar sub ochii surorii sale. 

Un raport întocmit de Parchetul Cagliari poate fi folosit pentru a face lumină asupra accidentului mortal care a avut loc duminică la Monserrato și care a costat viața Mihaelei, o îngrijitoare româncă în vârstă de 48 de ani, care a fost lovită și ucisă de o dubă al cărei șofer este acum cercetat pentru ucidere din culpă.

Trupul neînsuflețit a plecat spre Brașov, în România, locul de origine al victimei. Între timp, membrii familiei lui cer lămuriri.

Îngrijitoarea româncă a căzut la pământ cu un traumatism cranian foarte grav

 

Mihaela locuia în Sardinia din anul 2011 și avea grijă de bătrâni și de persoane care au nevoie de asistență.

În seara accidentului, românca mergea pe Autostrada 387, în spațiul rezervat pietonilor și pe partea dreaptă a carosabilului. În jurul orei locale 23:15, din motive încă anchetate, un Fiat Ducato condus de un bărbat, în vârstă de 55 de ani din Dolianova, a izbit-o puternic. Studio 3A-Valore, care asistă familia, subliniază că este de constatat dacă a fost cu oglinda retrovizoare sau cu stâlpul vehiculului. Îngrijitoarea româncă a căzut la pământ cu un traumatism cranian foarte grav și a murit aproape imediat, încercările de salvare și resuscitare au fost inutile. O dramă care s-a petrecut sub ochii surorii sale, care a ajuns la fața locului.

Șoferul s-a oprit pentru a acorda primul ajutor. Procurorul nu a dispus efectuarea autopsiei, fiind clar că decesul a fost legat exclusiv de accident și a semnat autorizația de înmormântare.

 

------------------------------------

Dragi cititori, pagina de Facebook a site-ului ȘtiriDiaspora întâmpină probleme din cauza unor restricții abuzive care ne limitează impactul, iar astfel nu mai putem ajunge la dumneavoastră. Dacă doriți să fiți în continuare la curent cu cele mai importante știri și evenimente din Diaspora, vă rugăm să urmăriți și noua pagină a site-ului nostru:  

https://www.facebook.com/stiridiasporaexclusiv         

Vă mulțumim ca sunteți alături de noi,

Echipa ȘtiriDiaspora

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel