Italiancă de 69 de ani, bătută de iubitul român cu 33 de ani mai tânăr. Femeia a vrut la azil, iar băiatul nu a suportat despărțirea

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Italianca spune că iubitul său român nu a suportat gândul despărțirii
Italianca spune că iubitul său român nu a suportat gândul despărțirii

Un român în vârstă de 36 de ani a fost arestat în Italia, după ce și-a bătut cu bestialitate iubita în vârstă de 69 de ani. El nu a suportat gândul că a fost părăsit de italiancă și că femeia a vrut să se mute într-o casă de bătrâni. 

O italiancă în vârstă de 69 de ani a fost agresată de fostul ei iubit, un bărbat român cu 33 de ani mai tânăr, în Parcul Pineto din Aurelio (Roma), după ce femeia a pus capăt relației lor de patru luni.

Potrivit publicației Il Messaggero, C.C., un român în vârstă de 36 de ani, nu a acceptat sfârșitul relației și a devenit violent cu femeia mai în vârstă care l-a părăsit după luni de insulte și agresiuni fizice când bărbatul era sub influența alcoolului.

"M-a amenințat cu moartea și m-a persecutat în așa măsură încât îmi era frică să ies, așa că am evitat cererile lui de a ne întâlni", a spus victima de 69 de ani, care l-a părăsit pe bărbat în octombrie 2022. Pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, bărbatul a așteptat-o pe femeie să se întoarcă acasă de la cumpărături și a atacat-o în Parcul del Pineto, unde a lovit-o cu pumnii și o sticlă, provocându-i fracturi, vânătăi și răni pe aproape tot corpul.

Bătrâna a fost salvată de trecători

 

Potrivit sursei citate, femeia a fost la un pas să fie ucisă, dar trei bărbați au intervenit și au oprit agresiunea. 

Femeia a suferit fracturi, răni și vânătăi pe aproape tot corpul, necesitând 40 de zile pentru a se recupera. Diagnosticul a fost șocant: fractură a antebrațului stâng, dislocarea unui deget, răni contuzate lacerate la nivelul scalpului, contuzii multiple (craniu, față, ambele mâini, antebrațul stâng).

În zilele imediat următoare agresiunii, femeia a depus o plângere la carabinierii de la postul Madonna del Riposo din Roma, care au declanșat o anchetă și l-au arestat pe tănăr pentru comportamentul violent și pericolul potențial de recidivă.

După ce a pus capăt relației, femeia s-a mutat la casa de bătrâni Il Cigno din Via Gioacchino Ventura.

Cu toate acestea, fostul ei iubit o căuta în fiecare zi și o amenința cu moartea dacă nu se întoarce la el.

"A vrut mereu să vorbească cu mine și am refuzat cu teamă. De fiecare dată când ieșeam, îmi era frică că mă va urmări să mă atace, știam că mai devreme sau mai târziu va deveni obsesiv și eram chinuită de anxietate", a spus femeia.

Agresiunea din Parcul Pineto și acțiunile de hărțuire și amenințare cu moartea care au urmat au dus la arestarea preventivă a românului de 33 de ani.

 

-------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel