Italian arestat după ce s-a îndrăgostit de o prostituată româncă. I-a pârât toţi clienţii la soţiile lor. Îi ataca cu pietre şi ouă stricate

Andreea Cosma |
Data publicării:
Româncă acuzată de acte obscene într-un loc public în timpul blitz-ului carabinierilor din Roma și amenzi de peste 10.000 de euro
Româncă acuzată de acte obscene într-un loc public în timpul blitz-ului carabinierilor din Roma și amenzi de peste 10.000 de euro

Poveste neobişnuită în Roma, între un italian în vârstă de 59 de ani, rezident în Roma, Fabio C. şi o româncă în vârstă de 32 de ani de care s-a îndrăgostit după prima noapte petrecută cu aceasta. Sentimentele bărbatului au fost atât de puternice, încât a recurs la fapte şi eforturi incredibile pentru a-i îndepărta pe ceilalţi clienţi ai femeii, de la peşti şi ouă stricate, până la adevărate investigaţii şi dezvăluiri la soţiile acestora, scrie metronews.it.

Totul ar fi început în noiembrie anul trecut, când Fabio C. a început să o frecventeze pe românca de 32 de ani. Deşi sentimentele sale deveneau mai puternice pentru ea, femeia îl trata ca pe un simplu client şi a început să îi ignore insistenţele, fapt care l-a înnebunit pe italian până în punctul în care a început să o saboteze lăsându-i peşte stricat la uşă şi aruncând cu ouă stricate în geamurile sale şi în maşina unde uneori îşi primea clienţii, pe Rocca Cencia.

Nici aceste gesturi "din dragoste" nu au impresionat-o pe româncă, însă nimic nu îl putea opri pe bărbatul de 59 de ani, care s-a transformat într-un adevărat detectiv pe timp de noapte, filmând clienţii din maşina româncei, apoi urmărindu-i pe clienţi până la casele lor unde făcea rost de informaţii pentru a-i demasca la soţiile acestora care erau din toate categoriile sociale, de la muncitori, la antreprenori cunoscuţi, şefi de bănci din oraş sau chiar pensionari.

 

12 bărbaţi "demascaţi" de italian

 

12 astfel de "demascări" a făcut bărbatul, printre care şi un pensionar de 70 de ani care a spus că nu îi este afectată căsnicia, întrucât nevasta sa ştia că merge la româncă. De altfel, femeia reuşise să lege prietenii de mulţi ani cu unii dintre cei care veneau la ea.

Văzând că o parte dintre aceştia continuă să vină la cea pe care o iubea, a început să îi atace cu pietre şi să îi hărţuiască.

Plângerile la poliţie au început să curgă lanţ, iar agenţii au hotărât să organizeze un flagrant la locul unde românca îşi parca de obicei maşina.

Astfel, pe 4 decembrie anul trecut, Fabio C. a fost pus în arest şi a primit un ordin de restricţie, neavând voie să se mai apropie de româncă.

Însă nu a durat mult şi italianul a fost eliberat, continuând seria de atacuri. Fabio a fost plasat în arest la domiciliu şi urmează să fie adus în faţa unui judecător pentru stabilirea sentinţei finale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel