Italia. Unui român i-a fost sechestrată mașina de poliția locală italină după ce a parcat ilegal

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Român sancționat de Poliția Locală după ce a parcat ilegal. Mașina a fost sechestrată
Italia. Român sancționat de Poliția Locală după ce a parcat ilegal. Mașina a fost sechestrată

În cadrul controalelor instituite în interiorul zonei fostei cazărmi Pollio, au fost identificați și sancționați în ultima săptămână 5 persoane surprinse că au parcat ilegal. Printre ele se află și un român.

În cadrul controalelor rutiere desfășurate de către Comandamentul Poliției Municipale din Caserta în ultima săptămână, trebuie menționat faptul că au fost controlate 85 de persoane, dintre care 5 subiecți au fost sancționați.

Printre mașinile parcate ilegal, a fost depistat un autoturism condus de un cetățean român, fără plăcuță de înmatriculare, fără asigurare și fără inspecție periodică.

 

Mașina românului a fost supusă sechestrului penal și administrativ

 

Șoferul de naționalitate română este în vârstă de 40 de ani și are numeroase antecedente. Bărbatul a mai fost sancționat în trecut pentru depozitare ilegală de deșeuri (lemn, fier, plastic și o mașină de spălat) și primire de bunuri furate, pe lângă aplicarea sancțiunilor prevăzute de Codul Rutier, în valoare de peste 1.200 de euro. Vehiculul a fost supus sechestrului penal și administrativ.

Numeroase sancțiuni au fost date pentru încălcarea Codului Rutier pe străzile din centrul Italiei, inclusiv două pentru lipsa asigurării cu sechestru pe vehicul și 57 de ridicări pentru obstrucționarea traficului rutier.

 

Și alte persoane au fost amendate pentru parcarea ilegală

 

De asemenea, doi cetățeni magrebieni în vârstă de 50 de ani au fost găsiți parcați ilegal e poliție, și având în spate numeroase antecedente penale.

Acestora li s-a aplicat sancțiunea administrativă prevăzută la articolul 7 din Codul rutier, egală cu 769,00 euro fiecare. De asemenea, aceștia au fost sancționați pentru încălcarea art. 9 din Decretul Legislativ 20/02/2017, nr. 14, convertit cu modificări prin legea 18/04/2017, nr. 48, egală cu 100,00 euro fiecare, întrucât au exercitat activitatea ilegală menționată mai sus într-o zonă identificată ca fiind sensibilă cu Regulamentul de Poliție Urbană în vigoare.

Din acest motiv, față de aceștia s-a declanșat măsura de îndepărtare pe o perioadă de 48 de ore din locurile ce fac obiectul activității abuzive. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel