Italia. Un șofer român de camion a creat haos într-un oraș: A distrus o casă de vacanță, un bar și mai multe pubele

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Doi români și o moldoveancă au furat detergenți și produse de îngrijire personală în valoare de peste 3.000 de euro  
Italia. Doi români și o moldoveancă au furat detergenți și produse de îngrijire personală în valoare de peste 3.000 de euro  

Un român beat, de 37 de ani, creează panică și dă peste cap toată liniștea orașului veronez Nogarole Rocca.  A distrus o casă de vacanță și un bar și a amenințat un alt șofer de camion, cerându-i bani

Duminică seară, 3 octombrie, la Nogarole Rocca, carabinierii Vigasio împreună cu cei de la Unitatea Radiomobilă au intervenit în urma unei grave tulburări de ordine publică provocate de un cetățean român de 37 de ani, șofer de camion, care, luat de o beție necontrolată, a semănat panică în oraș, în zona cuprinsă între   Via IX Maggio și Via Mediana. 

El a fost reținut pentru acte de violență în birourile fermei de vacanță "Corte Castelletto", acte de vandalism asupra coșurilor de gunoi menajer, spargerea unui bar într-o curte privată, hărțuirea unui șofer de camion care se afla la bordul camionului său parcat în zona de servicii "D2", pe care l-a atacat brusc și l-a amenințat, cerându-i bani.

A distrus o casă de vacanță și un bar și a amenințat un alt șofer, cerându-i bani

 

Între timp, numeroase rapoarte privind incidentul au ajuns la Centrul de Operațiuni, ceea ce a dus la o intervenție coordonată cu o desfășurare masivă de forțe pentru a depista subiectul și a restabili ordinea publică.

Datorită unor indicii clare, pe baza unor sesizări din partea cetățenilor, a fost posibilă depistarea inculpatului care a fost oprit în centrul orașului și dus la cazarmă, unde a fost acuzat de o serie de infracțiuni grave, printre care tentativă de jaf și distrugere.

Operațiunea de astăzi a soldaților Companiei de Carabinieri din Villafranca indică încă o dată faptul că o cooperare a victimelor a fost fundamentală, permițând poliției judiciare să identifice pe deplin autorul infracțiunii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel