Italia. Un român violent s-a dat în spectacol în plină stradă. Carabinierii abia l-au liniștit

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
roman_furios_arestat_de_politie
roman_furios_arestat_de_politie

Carabinierii din Olbia au arestat un tânăr român, acuzat de violență, rezistență la arestare, insultă la adresa unui oficial public și pagube produse.

 

În urma unui apel, oamenii legii de la Comisariatul Olbia au intervenit într-o zonă centrală a orașului, unde fusese semnalată o dispută violentă.

Ajunși la fața locului, la domiciliul unei familii de români, agenții au observat, în mijlocul străzii, o femeie care încerca să-și stăpânească fiul furios. Tânărul era într-o stare evidentă de alterare psihică. La vederea operatorilor, tânărul a devenit și mai nervos, încercând să lovească agenții de poliție, relatează castedduonline.it.

Cu greu, polițiștii au reușit să-l blocheze pe tânărul furios. La fața locului a intervenit și un echipaj de la ambulanță. Medicii i-au administrat românului sedative, apoi l-au transportat la spitalul local, deoarece prezenta răni. Analizele toxicologice ulterioare au constatat un nivel foarte ridicat de alcool în sânge, precum și prezența unor urme de droguri. Tânărul de 19 ani, care are cazier judiciar, a fost arestat. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel