Italia. Un român pofticios: A golit două magazine de alcool și dulciuri, în valoare de mii de euro, fără să plătească

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Un român a golit două magazine. Tânărul a furat alcool și dulciuri de doua mii de euro
Italia. Un român a golit două magazine. Tânărul a furat alcool și dulciuri de doua mii de euro

Un român a fost reținut de polițiști, după ce a furat produse de 2.000 de euro din două supermarketuri din Brescia. Tânărul de 29 de ani a sustras din cele două unități comerciale alcool și dulciuri.

Tânărul, cetățean român, fără cazier, a fost dat de gol de imaginile surprinse de camerele de supraveghere, instalate în Conadele din Capriolo și Iseo. 

Rom, vodcă, whisky, bitter, precum și diverse dulciuri, gustări, pungi de șofran și conserve de ton au fost sustrase de pe rafturile celor două magazine. Prada românului, în valoare de aproximativ 2.000 de euro, a fost furată din două supermarketuri Conad din Capriolo și Iseo. Tânărul, cu cazierul curat, însă fără adăpost și fără un loc de muncă, a fost reclamat pentru furt calificat de către Carabinieri din Grumello del Monte, în timp ce bunurile furate au fost confiscate, scrie primabergamo.it.

Un român pofticios: A golit două magazine de alcool și dulciuri

 

Ceea ce l-a trădat pe tânărul de 29 de ani a fost comportamentul suspect pe care l-a avut în timp ce conducea un Citroen. După ce l-au oprit pentru un control rutier, polițiștii i-au inspectat mașina și au găsit în portbagaj 55 de sticle de băuturi spirtoase și diverse pachete de dulciuri, proveniența cărora nu a putut fi demonstrată de bărbat. 

Sistemul de supraveghere video instalat în cele două supermarketuri a fost însă cel care l-a încadrat pe tânărul român. După verificarea imaginilor a reieșit că marfa fusese furată cu câteva ore mai devreme în Capriolo și Iseo. Prin urmare, agenții l-au recunoscut pe tânăr drept autorul furturilor.

Polițiștii din Italia sunt uimiți de numărul românilor care comit jafuri sau comercializează droguri. În ultimele zile, au făcut mai multe capturi, în mai multe regiuni din Peninsulă.

 

Un alt român, care vindea cocaină, a fost încătușat. Traficantul fusese filat mai multe zile

 

Poliția din Ancona a arestat un tânăr român, de 21 de ani, traficant de cocaină, care vindea drogurile chiar în apartamentul său. Bărbatul român era urmărit de ceva vreme.  Drogurile pe care le comercializa erau ascunse în apartamentul său din zona Piano. De ceva vreme, agenții de poliție îl țineau sub urmărire, după ce au observat cum mai multe persoane intrau și ieșeau din casa acestuia.

În seara zilei de sâmbătă, polițiștii au intervenit și au verificat un cumpărător, care tocmai ieșea din casa românului și care avea la el o doză de cocaină. Prin urmare, au descins în casa românului de 21 de ani și l-au arestat. În timpul perchezițiilor ulterioare efectuate la domiciliul românului, agenții au găsit 20 de grame de cocaină și suma de 1800 de euro, bani proveniți din activitatea de traficant, scrie anconatoday.it.

În fața probelor evidente, românul a fost arestat și, la dispozițiile procurorului de serviciu de la Parchetul Ancona, a fost trimis în închisoare. Ieri dimineață, tânărul a fost plasat în arest la domiciliu.  Tânărul cumpărător, în schimb, a fost denunțat în calitate de consumator de droguri. Polițiștii din Italia sunt uimiți de numărul românilor care fac trafic de droguri. În ultimele zile, au făcut mai multe capturi, în mai multe regiuni din Peninsulă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel