Italia. Un român și-a ucis tatăl vitreg cu o șurubelniță: „Ne-a bătut ani în șir pe mine și pe mama“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român de 44 de ani din Montagnano (Ardea) a fost ucis aseară de fiul vitreg, de 31 de ani. Tânărul a pus mâna pe o șurubelniță și, cu două lovituri în zona coastelor, l-a ucis pe tatăl său vitreg.

Crima între români s-a petrecut aseară, în jurul orei 21:30. Totul ar fi început după ce bărbatul ucis, care locuia împreună cu concubina lui și cu fiul acesteia în vârstă de 31 de ani, ambii români de asemenea, i-ar fi cerut acestuia din urmă să-i dea niște bani pentru a putea plăti chiria. Cei doi au început să se certe, iar fiul vitreg a pus mâna pe o șurubelniță și a înfipt-o în celălalt bărbat.

Numai că fiul vitreg nu i-ar fi putut da toată suma solicitată - 150 de  euro, iar acest lucru a dus la un scandal care a escaladat apoi într-o crimă. Medicii sosiți la fața locului l-au transportat cu o ambulanță la spital pe românul de 44 de ani, dar pe drum acesta a murit din cauza rănilor suferite, potrivit Rai News.

Tânărul de 31 de ani a fost arestat de oamenii legi pentru crimă deosebit de gravă. Băiatul de 31 de ani a spus că bărbatul obișnuia să bea frecvent și de fiecare dată devenea violent, bătându-i adesea atât pe el, cât și pe mama sa. Violența ar fi durat ani de zile, dar nu a fost niciodată raportată.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel