Italia. Un român și-a luat o țeapă de zile mari de la doi italieni. Pe ce a plătit 10.000 de euro

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
sursa foto: livesicilia.it
sursa foto: livesicilia.it

Un român de 33 de ani a pierdut 10.000 de euro dintr-un foc, după ce a plătit unor italieni un avans pentru o mașină deja vândută.

Un român în vârstă de 33 de ani, rezident în Vigevano, a fost vicitma unei escrocherii puse la cale de doi italieni.  Escrocii au postat un anunț pe 17 septembrie pe platforma "Subito.it" pentru vânzarea unui autoturism Peugeot 308 Allure. Românul s-a arătăt interesat de autoturism, astfel că i-a contactat pe cei doi vânzători italieni.

Astfel au convenit ca, în schimbul mașinii, înainte de a perfecta actele, românul cumpărător să facă un depozit de 10.000 de euro în contul „vânzătorilor“ pentru a rezerva mașina. După efectuarea plății, stupoare! Anunțul cu autoturismul a devenit indisponibil, iar numărul de telefon era închis. 

Nici urmă de vânzători, nici urmă de mașină, nici urmă de bani! Așa că românul a anunțat poliția despre cele întâmplate şi astfel a aflat că italienii vânduseră maşina încă dinainte să intre în legătură cu el.

Cei doi italieni din Varese şi din Giussano au fost capturaţi în urmă cu câteva zile şi acum sunt cercetaţi în stare de libertate pentru fraudă, potrivit presei italiene.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel