Italia. Un român, amendat cu până la 900 de euro. Bărbatul a lovit un automobil parcat și a fugit

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Ofițerii postului de poliție Adrano, conduși de adjunctul șefului de poliție Paolo Leone, au denunțat  un cetățean român, în vârstă de 39 de ani, cu mai multe antecedente penale, pentru primire de bunuri furate.

În urmă cu câteva zile, bărbatul a acroșat autoturismul său, un Volkswagen Passat break, de culoare gri, mașina unui cetățean din Adrano, pe tronsonul 284, provocând avarii la portiera stângă spate, după care a fugit de la fața locului. Ieri, după ce l-a recunoscut pe agresor pe o stradă din centrul orașului, proprietarul automobilului avariat a sunat la numărul de urgență 112 și a solicitat ajutorul a poliției. La fața locului au ajuns polițiști, care l-au identificat pe bărbatul indicat de apelant și au observat că Passat-ul care provocase accidentul era parcat în apropiere. 

Prin urmare, polițiștii au verificat actele mașinii și au descoperit că aceasta era destinată casării și că numerele de înmatriculare nu erau ale altui automobil Daimler Chrysler și erau furate. Întrucât Passat-ul era destinat casării, nu era acoperit de o asigurare de răspundere civilă, astfel că cetățeanul român a fost sancționat cu o amendă în valoare de 866 de euro, conform Codului Rutier, iar mașina a fost supusă sechestrului administrativ, scrie tvadrano.com.

După efectuarea formalităților, românul a fost prezentat autorităților judiciare pentru săvârșirea infracțiunii de primire de bunuri furate, infracțiune care se pedepsește cu închisoare de la doi la opt ani și cu o amendă de la 516 la 10.329 de euro. Poliția de Stat continuă cercetările și controale pe teritoriul comunei Adrano, în vederea prevenirii oricărui fenomen ilegal. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel