Italia. Un român agresiv a jefuit un supermarket și a hărțuit mai mulți clienți. Poliția l-a amenințat cu impulsuri electrice pentru a se calma

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Un român agresiv a jefuit un supermarket și a hărțuit mai mulți clienți. Poliția l-a amenințat cu impulsuri electrice pentru a se calma
Italia. Un român agresiv a jefuit un supermarket și a hărțuit mai mulți clienți. Poliția l-a amenințat cu impulsuri electrice pentru a se calma

Un român în vârstă de 47 de ani a fost arestat după ce a furat dintr-un supermarket și a hărțuit vânzătoarea și clienții. În momentul în care echipajul de poliție a ajuns la fața locului, bărbatul i-a atacat pe agenți.

Bărbatul, aflat sub influența alcoolului, ar fi început să lovească cu picioarele mașina de serviciu a polițiștilor după ce a fost dus la ea, deteriorând-o. Abia după ce polițiștii au îndreptat spre el pistoalele cu electroșocuri, bărbatul s-a liniștit.

 

Român, arestat după ce a furat câteva alimente dintr-un magazin

 

Acesta ar fi furat câteva alimente din interiorul unui supermarket din centrul orașului, unde a și hărțuit mai multe fete din magazin. Aflându-se față în față cu poliția, românul s-a opus echipajului la sosirea acestuia și le-a deteriorat mașina. Pentru acest lucru, un bărbat român de 47 de ani a fost arestat de către echipele volante ale Direcției Generale de Poliție și de către norma companiei de carabinieri din Trento, Italia.

Era în jurul orei 19.00 când a fost declanșată alarma, cu apelul la 112 al carabinierilor de la Normă pentru o persoană care, probabil în stare de ebrietate, hărțuia o vânzătoare și câțiva clienți în interiorul unui supermarket.

Ajunși imediat la fața locului, soldații au constatat că bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice și avea un comportament agresiv, așa că au chemat în ajutor mașina de poliție. La vederea polițiștilor, bărbatul în vârstă de 47 de ani, care ar fi furat câteva produse alimentare din magazin, a început să se revolte împotriva acestora, amenințându-i cu represalii dacă vor acționa împotriva lui.

 

Bărbatul a fost arestat pentru furt și hărțuire de persoane

 

Cu mare dificultate, ofițerii l-au urcat pe bărbat în mașină, dar acesta ar fi început să lovească cu piciorul, deteriorând mașina de serviciu. Odată ajunși la sediul carabinierilor, românul furios în vârstă de 47 de ani s-a năpustit din nou asupra ofițerilor care l-au amenințat cu pistolul cu electroșocuri pentru a-l calma. Abia la vederea armei cu impulsuri electrice, bărbatul s-a calmat și a început să devină cooperant.

La finalul operațiunii, poliția și carabinierii l-au arestat împreună pe cetățeanul român, a cărui arestare a fost validată în această dimineață, conform presei străine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel