Italia. Un român a TÂLHĂRIT doi pensionari handicapați pe o stradă din Roma. Le-a furat banii pentru nepoți

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român în vârstă de 33 de ani a fost arestat de agenții Poliției Locale din Roma, fiind acuzat că a jefuit doi pensionari italieni cu handicap. 

Victima, în vârstă de 94 de ani, se afla în compania soției sale și tocmai retrăsese o sumă substanțială de bani de la oficiul poștal din Piazza Ippolito Nievo. La un moment dat, tânărul de 33 de ani, de naționalitate română, a început să urmărească cuplul și, profitând de dificultățile de deplasare ale bărbatului, i-a furat acestuia banii din buzunarul pantalonilor, apoi a încercat să scape pe Viale Trastevere.

Agenții unei patrule aflată în tranzit în zonă au observat agitație în fața intrării unei clădiri. S-a oprit imediat și, aflând ce se întâmplase, au pornit în urmărirea tâlharului, pe care l-au și găsit în holul unei clădiri.  

Suma de 3 mii de euro, retrasă de cei doi pensionari italieni pentru a-i oferi cadou nepoților lor, a fost recuperată integral și returnată de agenți victimelor. După ce i-au liniștit pe cei doi soți, polițiștii i-au însoțit pe aceștia la domiciliul lor.  

Românul a fost arestat, urmând să fie trimis în judecată, scrie publicația ilcorrieredellacitta.com.

roman talhereste doi pensionari roma

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel