Italia. Un român, a primit o amendă pe măsura gestului său lipsit de respect. Se spăla pe picioare într-o fântână istorică

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Un român, a primit o amendă pe măsura gestului său lipsit de respect. Se spăla pe picioare într-o fântână istorică / Foto: Unsplash
Italia. Un român, a primit o amendă pe măsura gestului său lipsit de respect. Se spăla pe picioare într-o fântână istorică / Foto: Unsplash

Carabinierii l-au observat pe bărbat în timp ce își spăla de praf picioarele, în Fântâna Naiadelor din Piazza della Repubblica, Roma. Românul a fost amendat.

Un român în vârstă de 44 de ani a fost amendat cu 450 de euro pentru că se spăla pe picioare în Fântâna Naiadelor din Piazza della Repubblica. Acesta era plin de praf și a decis să se curețe chiar într-o fântână istorică, fără pic de respect pentru țara în care se afla.

Carabinierii de la stația Roma Quirinale l-au observat când și-a înmuiat picioarele în fântână. Chiar dacă agenții se apropiau de el și strigau să iasă de acolo, românul a continuat până au ajuns lângă el.

Soldații l-au scos forțat de acolo și l-au amendat cu 450 de euro pentru că a încălcat interdicția de a intra în fântânile istorice, conform affaritaliani.

Vezi și

 

Un român a fost luat pe sus dintr-un spital, pentru că deranja personalul

 

Un român a intrat într-un adevărat bucluc în noaptea de miercuri spre joi. Bărbatul de 30 de ani din România se afla într-o stare instabilă mental și a pus în pericol activitatea unei secții foarte importante a spitalului

Acesta s-a prezentat la camera de urgență a spitalului din Padova aflându-se întro stare de tulburare mentală. Când a ajuns în sala de așteptare, românul s-a aruncat pe jos și a început să țipe, deranjând personalul medical și creând disconfort în rândul celor care se aflau în spital pentru îngrijiri de sănătate mai grave.

 

Personalul medical a chemat poliția pentru a-l potoli pe român


Confruntați cu o situație care crea destule probleme, unii dintre responsabilii de la Urgențe au sunat la poliție. La fața locului a sosit o patrulă de carabinieri din cadrul Unității Radiomobile. Echipajul a încercat să se înțeleagă cu bărbatul problematic, care a fost identificat ca fiind un cetățean român în vârstă de 30 de ani, fără domiciliu stabil în Italia.

Însă, bărbatul a continuat să se comporte sfidător cu toți cei care se apropiau de el. În cele din urmă a fost imobilizat și dus la cazarmă. La finalul formalităților, a fost denunțat pentru opunere de rezistență la un funcționar public și întreruperea unui serviciu public, conform presei străine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel