Italia. Angajată terorizată de un român aproape un an: „Te voi măcelări! Astăzi te termin!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
sursa foto: livesicilia.it
sursa foto: livesicilia.it

O femeie din Roma a fost hărțuită, urmărită și amenințată timp de aproape un an de un român de 26 de ani. Femeia nu a mai rezistat și a chemat poliția. Chiar de față cu autoritățile, tânărul a amenințat-o cu moartea. 

Exasperată și îngrozită de persecuția și amenințările românului, tânăra a chemat poliția în ajutor. Când a sosit patrula de poliție, românul încă stătea lângă clădirea din fața lor.

Tânărul român în vârstă de 26 de ani și-a persecutat victima în fiecare zi, timp de peste 10 luni, așteptând-o la ieșirea de a locul de muncă, pentru a o insulta și amenința. Cei doi însă nu se cunoșteau personal. Ieri seară, lucrurile au escaladat, iar femeia, îngrozită, a chemat polițiștii după ce tânărul s-a apropiat de ea cu o sticlă în mână strigând: "Îți sparg sticla în față! Într-una din aceste zile te voi măcelări!"

Din fericire, doi angajați dintr-un restaurant din apropiere au intervenit pentru a o ajuta și l-au împiedicat pe român să își ducă planul la îndeplinire. Arestat de agenți, tânărul de 26 de ani, care în februarie mai ajunsese încătușat pentru că a atacat alte două femei cu o bâtă, a mai amenințat-o încă o dată pe fată: „Te voi termina azi”, potrivit Romatoday.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel