Italia. Un român a fost prins de poliție în timp ce se afla într-o zonă urbană interzisă de lege

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Un român a fost prins de poliție în timp ce se afla într-o zonă urbană interzisă de lege
Italia. Un român a fost prins de poliție în timp ce se afla într-o zonă urbană interzisă de lege

Bărbatul avea interdicție de acces în unele zone urbane din cauza unor antecedente violente. Poliția l-a surprins încălcând legea în timpul unui control.

Personalul Poliției de Stat, a efectuat un control al principalelor localuri care afectează centrul orașului și viața de noapte din Canicattì. Patrula a fost realizată cu ocazia unui control extraordinar al teritoriului, efectuat în municipiul Canicattì, ieri, 4 martie.

În cursul serii, polițiștii aflați în misiune de la Comisariatul din Canicattì, împreună cu Departamentul de Prevenire a Criminalității din Palermo, au semnalat în stare de libertate un cetățean român surprins în timp ce încălca prescripțiile impuse de DACUR; dispoziție semnată de chestor prin care se impunea interdicția de acces în unele zone urbane.

 

Cetățeanul avea interdicție în zonă din cauza unor bătăi

 

Concret, cetățeanul de origine română a fost găsit în interiorul unui bar din Canicattì unde, în trecut, devenise protagonistul unei bătăi violente, în timpul căreia s-au produs grave tulburări în interiorul și în afara unității comerciale.

Prin urmare, a fost organizat un control considerabil al teritoriului și al persoanelor care se aflau în interiorul localului, precum și al tuturor străzilor rutiere care fac legătura între Canicattì și micile comune învecinate, cu angajamentul viitor de a continua verificările în diferitele unități publice. care administrează băuturi alcoolice și care sunt autorizate de PS.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel