ITALIA: Un român a fost OMORÂT de o SCROAFĂ de câteva sute de kilograme. Un copil de doar 2 ANI, în STARE CRITICĂ

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O scroafă recent fătată a atacat cu cruzime un român în vârstă de 49 de ani, omorându-l din cauza mușcăturilor grave. Animalul a atacat și un copil de doi ani, aflat acum în stare critică. Accidentul s-a pterecut în apropierea Romei.

Un bărbat român în vârstă de 49 de ani a fost ucis de o scroafă, ieri, 6 octombrie 2019, în jurul orei 16:30, în zona Corcolle de la periferia Romei. În același accident stupid, un copil de doar doi ani a fost rănit foarte grav și se zbate acum între viață și moarte.

Bărbatul se afla în vizită la niște rude care locuiesc pe via Lunano din Corcolle iar, după ce au luat prânzul împreună, oaspetele l-a luat pe micuțul de numai doi ani  și au mers împreună să vadă scroafa și purcelușii pe care familia sa îi creștea, potrivit ilmessaggero.it. Când bărbatul a deschis ușa cotețului însă, scroafa, care fătase recent, i-a atacat pe cei doi, probabil din instinctul de a-și apăra purcelușii. Bărbatul a încercat atunci din răsputeri să protejeze copilul, dar a alunecat în noroi și scroafa de câteva sute de kilograme l-a doborât, bărbatul sfârșind după ce a fost mușcat de mai multe ori, cu cruzime, de scroafa fătată. 

Țipetele bărbatului au reușit să atragă atenția tatălui micuțului, care a sosit în grabă și a reușit să oprească scroafa înainte de a-l omorî și pe copil. La fața locului au fost chemate imediat ajutoare medicale, dar pentru bărbatul de 49 de ani nu s-a mai putut face nimic, în timp ce copilul a fost transportat de urgență în stare foarte gravă la spitalul din Tivoli, ulterior fiind dus cu elicopterul la un spital din Roma, dar prognosticul în cazul său este încă rezervat.

La locul faptei s-au prezentat și carabinierii care au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate condițiile în care s-a produs tragedia. Din primele informații reiese că familia de români ar fi construit în mod abuziv cotețul în care era ținută scroafa cu purcei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel