Italia. Un șofer român care transporta medicamente se zbate între viață și moarte, după ce s-a izbit cu putere de un TIR

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Tragedie în Italia. Un șofer român care care transporta medicamente se zbate între viață și moarte, după ce a fost implicat într-un grav accident rutier. Medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele lui de supraviețuire. 

Un șofer român în vârstă de 28 de ani a fost strivit în cabina lovită frontal de un TIR. Incidentul s-a petrecut în localitatea Ariano nel Polesine, din provincia Rovigo (Veneto). Camionul condus de român s-a lovit frontal de un TIR care venea din sens opus.

Accidentul s-a produs în seara zile de miercuri, 1 aprilie, în jurul orei 22:40, potrivit ziarul local Rovigo Oggi. Potrivit autorităților, din motive încă neelucidate, românul, care transporta medicamente, a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, direct într-un TIR care circula regulamentar.

Pompierii s-au chinuit aproape trei ore să-l scoată din cabină

 

Impactul a fost desosebit de puternic, cabina camionului fiind deformată complet. Echipele de descarcerare s-au chinuit aproape 3 ore să-l scoată pe tânăr dintre fiarele contorsionate, cu ajutorul ciocanelor și foarfecelor pneumatice.

Românul a fost transportat de urgență la spitalul din Rovigo, unde medicii s-au declarat rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

Celălalt șofer, un italian de 40 de ani, a fost transportat de asemenea cu ambulanța la spital, dar cu răni mult mai ușoare.

(w670)

sursa foto: rovigooggi.it

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel