Italia. Un carabinier și soția sa, morți într-un accident rutier

Eduard Pascu |
Data publicării:
Giusy Bruzzese si Silvestro Romeo Sursa foto: Facebook
Giusy Bruzzese si Silvestro Romeo Sursa foto: Facebook

Un carabinier și soția sa și-au găsit sfârșitul într-un accident rutier pe SS106 Jonica din provincia Calabria. Din primele date un șofer a virat stânga, de pe banda întâi pentru a intra într-o benzinărie. Motocileta care se afla pe banda doi a intrat în plin în mașina care a virat în fața sa. 

Sergentul carabinieri Silvestro Romeo și soția sa Giusy Bruzzese au murit într-un teribil accident rutier care a avut loc pe SS106 Jonica din provincia Reggio Calabria, lângă Riace.

Femeia în vârstă de 45 de ani, angajată municipală și soțul ei Silvestro Romeo, care locuiau în Roccella Ionica au lăsat în urmă un fiu de 11 ani.

Comunitatea Roccella Ionica este consternată după mesajul primarul Vittorio Zito care a scris pe rețelele de socializare: ”Cu toții trăim o durere enormă. Nimeni nu poate fi pregătit pentru așa ceva. Cu credință și cu voința fermă îi vom păstra în amintire în fiecare zi. Pentru Giusy și pentru Silvestro."

2. -imagine fara descriere- (accident-moto.jpg)

Din imaginile de la fața locului se pare că de vină pentru acest accident a fost șoferul unui autoturism care a virat stânga, de pe banda unu, pentru a intra într-o benzinărie. Motocicleta, care venea pe banda doi, a intrat în plin în aripa stânga față a mașinii. Cei doi ocupanți ai motocicletei au fost aruncați din șa și s-au izbit cu putere de asfalt. Leziunile suferite de ei au fost incompatibile cu viața.

Vestea morții lui Giusy Bruzzese a îndoliat și Festivalul de Jazz Roccella.

"Ne-am gândit mult la ce să facem în această seară, deoarece o uriașă tragedie a lovit comunitatea noastră și organizarea festivalului. Un tragic accident rutier în care au fost implicați doi angajați municipali care au fost pilonii acestui eveniment, îndoliază acest festival. Giusy Bruzzese, a supravegheat organizarea Festivalului, din păcate atât ea, cât și soțul ei, brigadierul Silvestro Romeo au murit din cauza rănilor suferite în accident.

Alfredo Fragomeli, comandantul poliției municipale este în stare gravă, dar viața sa nu este pusă în pericol. Nu putem să continuăm în această seară, dar o facem doar din două motive. Primul este legat de obligațiile care decurg din contractele publice. Continuarea Festivalului este modul nostru de a onora memoria celor care nu mai sunt alături de noi și care, prin angajamentul lor au făcut ca acest eveniment jazz să poată avea loc”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel