Italia. Trenuri suspendate pe Roma-Florența din cauza incendiilor; întârzieri record de până la 190 de minute la Termini

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Trenuri suspendate pe Roma-Florența din cauza unui incendiu, întârzieri record de până la 190 de minute la Termini
Italia. Trenuri suspendate pe Roma-Florența din cauza unui incendiu, întârzieri record de până la 190 de minute la Termini

Căile ferate au anunțat că circulația trenurilor a fost întreruptă de la ora 16.55 între Chiusi și Orvieto pe linia Florența-Roma din cauza incendiului din apropierea căii ferate care afectează zona.

Trenuri suspendate pe linia Roma-Florența. Un incendiu de proporții la Allerona scalo, în zona Orvieto, a provocat blocarea traficului feroviar. Flăcările, care au cuprins mărăcini și porțiuni mari de pădure, au necesitat intervenția pompierilor, a unei echipe regionale Aib din Spoleto și a alteia din Terni.

Circulația Frecce a fost suspendată de la ora 16.55 până la ora 19.00, când serviciul a fost reluat. Cu toate acestea, există numeroase inconveniente pentru cei care călătoresc cu trenurile Intercity și regionale.

Trenitalia anunță acest lucru pe site-ul său, avertizând că trenurile pot suferi întârzieri și modificări de traseu, conform Il Messaggero. De asemenea, a fost activată intervenția aeriană. Din cauza flăcărilor și a fumului dens care afectează calea ferată, circulația trenurilor pe direttissima a fost suspendată.

Roma-Florența în haos, întârzieri record la Roma Termini

 

Iată comunicatul de presă al Trenitalia: Căile ferate au anunțat că circulația trenurilor a fost întreruptă de la ora 16.55 între Chiusi și Orvieto pe linia de mare viteză Florența-Roma și pe linia convențională din cauza incendiului din apropierea căii ferate care afectează zona.

Sunt afectate trenurile HS de pe linia Torino-Salerno, spre Veneția și Verona. Întârzieri și anulări - explică cei de la Căile Ferate - și pentru trenurile regionale de pe linia convențională Roma-Florența. În așteptarea autorizării reluării circulației, "Rfi și companiile de transport implicate au fost active pe frontul informării și asistenței călătorilor și în reprogramarea ofertei feroviare".

Vezi și: Londra, înconjurată de incendii; situația, descrisă ca fiind „critică”: Trenurile nu mai pot circula, pompierii lucrează sub „presiune imensă“

 

Network Rail a avertizat pasagerii să nu călătorească, toate serviciile spre și dinspre Londra Euston fiind suspendate în urma unui incendiu pe o linie. 

Pasagerii sunt sfătuiți să nu călătorească, toate trenurile fiind suspendate între Londra Euston și Milton Keynes.

Serviciile de urgență se ocupă de un incendiu provocat după ce cablurile electrice aeriene de 25.000 de volți care alimentează trenurile au căzut în Harrow.

Toate serviciile spre și dinspre Londra Euston sunt suspendate până la noi ordine.

Între timp, toate trenurile ajung la nord de zona afectată, în stații precum Milton Keynes și Rugby.

Contul Network Rail din Euston a postat că se așteaptă perturbări și că pasagerilor nu li se recomandă să călătorească din Londra din cauza defecțiunilor cauzate de căldura extremă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel