Italia. TRAGIC. Tânărul român dispărut la Veneția a fost găsit MORT în apele reci ale orașului

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

Sfârșit tragic pentru românul de 26 de ani, dispărut în urmă cu două săptămâni în Veneția. Cristian a fost găsit fără viață în apele unui canal din centrul istoric al orașului.

Sfârșit tragic pentru Cristian, românul dat dispărut la Veneția în urmă cu două săptămâni. Tânărul de 26 de ani a fost găsit fără viață în apele reci ale orașului.

Românul, pe numele său Cristian Ștefan Spînu, a dispărut în urmă cu 2 săptămâni, fiind văzut ultima dată pe 15 noiembrie într-un bar din Cannaregio. Românul lucrase ca ajutor de bucătar într-un restaurant.

Comunitatea s-a mobilizat exemplar, numeroase afișe fiind distribuite, atât în Veneția, cât și în localitățile învecinate. Mai mult, un apel a fost lansat și prin intermediul programului de televiziune "Chi l'ha Visto" al canalului RAI 3.

Trupul lui Cristian a fost găsit în apele reci ale canalului Cannaregio, canal situat chiar în centrul istoric al Veneției, potrivit presei italiene.

Trupul românului a fost un gondolier, care a anunțat imediat carabinierii. Primele cercetări nu arată semne de violență pe corpul băiatului, însă autoritățile vor efectua o autopsie pentru a se clarifica cauzele morții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel