Italia: Tinerii teribilişti se filmează în timp ce se aruncă în fața mașinilor

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
tineri_batrani_Italia
tineri_batrani_Italia

Un fenomen periculos face ravagii în Italia Tinerii se filmează cum se aruncă în fața mașinilor, apoi postează înregistrarea pe TikTok. Un politician cere închiderea rețelei în această țară.

 

Adolescenți se aruncă în fața mașinilor aflate în mers, sfidând moartea. Apoi postează clipul pe TikTok, provocându-i și pe alții să facă la fel reprezintă cea mai recentă nebunie a tinerilor din Italia.

Cazurile au fost sesizate de jurnalistul și consilierul regional din Napoli, Francesco Emilio Borelli.  ”O nebunie pe Tik Tok, o rețea socială care trebuie închisă”, scrie acesta într-o postare cu o înregistrare care nu lasă loc de nicio interpretare, scrie La Stampa.

”Acest videoclip este o nebunie, puteți vedea clar ce fac acești tineri, așa pot să moară. A fost publicat pe TikTok, o rețea socială care ar trebui să se închidă imediat. Am sesizat poliția, acum sper să intervină”, a declarat consilierul italian. ”Își riscă viața, trebuie făcut ceva. Acest joc nebunesc sfidează moartea, nu am cuvinte”, a mai spus politicianul din Napoli.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel