Italia. Tânăr român, mort după ce a căzut de pe acoperișul unei clădiri. Avea 36 de ani

Alexandru Ichim |
Data publicării:
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

O tragedie a avut loc în Monterotondo, Italia, acolo unde un român și-a pierdut viața după ce a căzut de pe un acoperiș. 

Un muncitor român, în vârstă de 36 de ani, a murit în Monterotondo, Italia, după ce a căzut de la o înălțime de 15 metri. Bărbatul lucra la jgheabul unui depozit industrial, scrie Roma Today

Tragedia a avut loc în după-amiaza zilei de vineri. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Rănile suferite după cădere au fost incompatibile cu viața. 

O anchetă a fost deschisă în acest caz

 

Carabinierii de la stația Monterotondo și inspectorii de muncă ai autorității locale de sănătate au sosit apoi la fața locului pentru a constata ce s-a întâmplat.

După ce cadavrul a fost transferat la institutul de medicină juridică din La Sapienza, trupul bărbatului a fost pus la dispoziția autorității judiciare, a informat Parchetul Tivoli. Anchetatorii continuă investigațiile pentru a vedea exact cum s-a produs accidentul. 

Consilierului regional a transmis condoleanțe familiei. 

CITEȘTE ȘI: Italia. Româncă, bătută, fără milă, de soțul violent. Bărbatul a vandalizat apoi toată casa

 

Un român, de patruzeci de ani, a fost arestat, ieri seara, de carabinierii din Pianola.  Ajunși la domiciliul soților români, carabinierii au încercat să-l liniștească pe bărbat, care și-aa continuat agresiunea verbală împotriva soției sale, pe care a înjurat-o  și jignit-o.

Cercetările efectuate, ulterior, de Sediul Poliției, au scos la iveală faptul că împotriva agresorului au existat numeroase plângeri, acesta fiind acuzat de violență domestică.

Așadar, carabinierii l-au arestat pe românul, de 40 de ani, care era agitat și sub influența alcoolului. Bărbatul a fost acuzat de abuz familial agravat. Chiar înainte de intervenția oamenilor legii, românul a devastat și casa, aruncând pe jos mai multe aparate electrocasnice, scrie espressione24.it.

Agresorul a fost dus la închisoarea din Rieti

 

Femeia, vizibil intimidată de comportamentul partenerului său și îngrijorată de propria ei siguranță, a decis de data aceasta să-și denunțe soțul. În cele din urmă, bărbatul a arestat și supus validării arestării.

Judecătorul de instrucție al Tribunalului L'Aqui a apreciat că este necesară aplicarea măsurii asigurătorii a plasării agresorului în închisoare. Prinurmare, românul a fost condus la închisoarea Rieti.

Citește mai multe aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel