ITALIA: Tânăr român, GRAV rănit în urma unui accident la Torino. Un alt șofer a sfârșit CARBONIZAT

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un șofer român de TIR a fost grav rănit în urma unui accident urmat de un incendiu pe o autostradă din Italia. Un alt șofer a murit carbonizat.

Trei TIR-uri au luat foc luni, 30 septembrie pe autostrada Torino-Bardonecchia denumită „Autofréjus” din regiunea Torino, Italia.  Un șofer a murit carbonizat, iar alți doi români au fost transportați de urgență la spitalul Cto din Torino.

Accidentul de circulație s-a petrecut în cursul dimineții de luni, la kilometrul 72 de pe Autofrejus în direcția Bardonecchia și, pe lângă cele trei autocamioane a mai fost surprins în incendiul de proporții și un autoturism. În dreptul unui punct de lucru de pe autostradă, unde șoferii erau obligați să schimbe banda de mers, camionul condus de bărbatul care a sfârșit carbonizat în cabina TIR-ului a lovit în lateral o mașină. În acel moment, mastodontul s-a lovit de un camion care se afla imediat în spatele mașinii. Un al treilea camion care se afla și mai în spate a fost de asemenea implicat în accidentul iminent.

Șoferii TIR-urilor au fost grav răniți și au fost transportați de urgență la spitalul din Torino. Unul dintre români a fost dus cu elicopterul la Torino cu arsuri pe 35% din corp, fractură deschisă de antebraţ şi fractură de femur. Al doilea român e şi el rănit, dar în afara oricărui pericol.

 [citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel