Italia. Tânăr român, găsit mort în casă. Tudor avea 24 de ani și era slvator de vieți: „Iubirea mea, ce mă fac fără tine?“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tânăr român, voluntar la Crucea Roșie, Italia, a murit la doar 24 de ani în urma unui infarct. El a fost găsit fără suflare în casă.

Un român de numai 24 de ani a fost găsit mort, în locuința sa din Orte, joi 5 martie. Din păcate, medicii de pe ambulanță chemați la fața locului nu au putut decât să constate decesul tânărului survenit peste noapte. Tudor Ioan Drăgoiu lucra ca voluntar în cadrul  organizației locale de Cruce Roșie din localitatea italiană Orte.

„Astăzi suntem profund întristați pentru că unul din tinerii noștri voluntari, un băiat plin de voință și mereu zâmbitor, din păcate a murit în această dimineață.

Ioan s-a alăturat grupului de Tineret, colaborând cu entuziasm în activitățile din zonă și după ce a ajuns la vârsta majoratului a început cu entuziasm cursul și activitatea de prim-ajutor medical. De asemenea, a participat recent la situația de urgență din Amatrice, lăsând pe toată lumea cu o amintire minunată prin munca grea și disponibilitatea de care a dat dovadă.

Toți voluntarii acestui comitet suntem alături de familie, mama Tatiana, tatăl Tudor și sora Anamaria Alexandra.

Ciao, Ioan.
Nu vom uita niciodată zâmbetul tău.
Fie-ți țărâna ușoară”, este mesajul pe care colegii săi l-au postat în amintirea tânărului plecat prematur.

„Iubirea mea, ce mă fac fără tine? Lumina ochilor mei, nu mai vreau să trăiesc știind că nu te voi mai vedea niciodată. Am fost cea mai fericită mămică din lume“, a scris mama tânărului decedat pe pagina sa de Facebook.

După ce trupul fără viața a fost dus la necropsie pentru investigații amănunțite, familia sa a aflat că Tudor suferea de o boală genetică nedescoperită și că a murit în urma unui infarct.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel