ITALIA: Tânăr român, găsit MORT în autoturismul său. Avea lângă el „arma“ cu care s-a sinucis

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Un român de doar 23 de ani a fost găsit mort într-o mașină parcată într-o localitate din Italia. Tânărul ar fi murit în urma unei supradoze de heroină, potrivit anchetatorilor.

Cadavrul tânărului român a fost descoperit vineri după-amiază într-o mașină Audi, parcată în spatele unei benzinării din localitatea Sacca, din nordul Italiei. Cel care a alertat autoritățile a fost un prieten al tânărului.

Chemați de amicul băiatului, polițiștii care au intervenit au constata că pe trupul românului nu erau semne de violență. Potrivit lapressa.it, lângă el, în mașină a fost găsită o seringă. Anchetatorii spun că, cel mai probabil, tânărul, care locuia în Mirandola, a murit în urma unei supradoze de heroină.

Telefonul românului a fost luat de anchetatori, care încearcă să afle dacă în agendă este și numărul traficantului care i-a furnizat drogurile. Anchetatorii presupun că ar fi vorba despre același lot de heroină care a mai făcut o victimă recent. Zielle trecute, în Sacca, o tânără de 28 de ani a fost găsită moartă în apartamentul ei. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel