Italia. Tânăr român, bătaie cu cioburi și cuțite cu un italian: „Român de căcat, o să te ard de viu. Te voi eviscera“ (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Noapte violentă între duminică și luni în centrul istoric al orașului Viterbo.  Un italian de 30 de ani și un român de 29 de ani au fost protagoniștii unei bătăi violente care a izbucnit, potrivit poliției, din "motive inutile".

În via Santa Maria in Volturno, tânărul italian de 30 de ani începe să strige: "Unde e rahatul? Rezonează sunetul de sticlă spartă. Apoi, sosirea celuilalt tânăr, de origine română: "Vino aici", îi spune el sfidător. "Ești supărat pe mine?", spune el. O femeie strigă brusc, iar cei doi băieți încep să se fugărească unul pe celălalt spre monumentul comemorativ al războiului. Italianul flutură un cuțit lung. "Tu ai cuțitul", exclamă tânărul de 29 de ani în timp ce fuge. Mai multe țipete de la o femeie.

Tânărul de 30 de ani, cu lama în mână, începe să repete: "La naiba, ce faci, fugi? Român de că**t. O să-ți ard toate hainele. O să te ard de viu. Ești un om murdar și de rahat. Vino aici. Te voi eviscera de la boașe până la gât, te voi eviscera de la gât până la boașe" În ultima scenă este filmată lupta corp la corp.

Tânăr român, bătaie cu cioburi și cuțite cu un italian

 

"Cei doi s-au confruntat folosind o sticlă spartă și un cuțit de mari dimensiuni", relatează reprezentanții poliției. Ajuns în apropierea arenei din Piazza Unità d'Italia, românul de 29 de ani îl strigă pe nume pe italian. "Oprește-te", îi imploră el înainte de a ajunge amândoi la pământ. S-au înfășurat unul pe celălalt, între câteva mașini care treceau pe acolo împreună cu un grup de băieți. "Uite ce mi-ai făcut", este auzit spunând, "va trebui să te înjunghii cu un cuțit".

Când a intervenit poliția, în jurul orei 1 noaptea, l-a găsit pe bărbatul de 30 de ani în Via dei Magliatori. Avea fața însângerată. Paramedicii de la 118 l-au dus, împreună cu românul, la urgențele spitalului Belcolle: zece zile de prognostic pentru român, 15 pentru cel de-al doilea.

„Român de căcat, o să te ard de viu. Te voi eviscera“

 

Cei doi au fost arestați pentru vătămare corporală gravă. Românul în vârstă de 29 de ani a fost reținut într-una dintre celulele de securitate ale birourilor din via Romiti, în timp ce italianul, care a fost arestat și pentru port de arme sau obiecte ofensatoare, și-a petrecut noaptea în arest la domiciliu. Polițiștii au confiscat și cuțitul, cu lama de aproximativ 30 de centimetri, găsit ascuns într-un gard viu.

Ieri a avut loc validarea arestărilor la tribunalul din Viterbo. Dar magistrații i-au pus din nou în libertate pe cei doi, în așteptarea procesului stabilit în decembrie, relatează tusciaweb.it.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel