ITALIA: Tânăr român, accidentat grav la locul de MUNCĂ. Transportat cu ELICOPTERUL la spital cu multiple TRAUMATISME

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tânăr român de 24 de ani din Veneția, Italia, a fost rănit grav la locul de muncă de brațul unui elevator care săa rupt și l-a prin dedesubt.

Un muncitor de 24 de ani care locuiește la Pianiga, Veneția, a fost victima unui accident grav de muncă. Evenimentul s-a petreut ieri dimineață, 26 septembrie, în timp ce lucra  într-o fabrică din localitatea San Daniele del Friuli, provincia Udine.  Gabriel Briciu, în vârstă de 24 de ani, se afla acolo să lucreze temporar, când a fost prins sub o încărcătură de marfă după ce cablul de oțel al unui elevator s-a rupt. El era angajat de o companie externă, Veneto, însă mutat, temporar, la Toppazzini,

 Tânărul a fost salvat de alți lucrători și transportat cu elicopterul la spitalul din Udine unde medicii au constatat că a suferit un traumatism cranian, o fractură la un braț, dar și o rană destul de adâncă la spate, însă viața sa nu este pusă în pericol. 

La fabrica unde a avut loc accidentul s-au prezentat atât carabinierii, cât și inspectorii de muncă, pentru investigațiile de rigoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel