Italia. Tânăr de 20 de ani, reclamat pentru trafic de droguri. "Am vrut doar ca prietenul meu să încerce drogurile"

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Tânăr, pedepsit cu 6.000 de euro amendă și doi ani închisoare, după ce a fost prins cu 342 g de hașiș / Foto: Unsplash
Italia. Tânăr, pedepsit cu 6.000 de euro amendă și doi ani închisoare, după ce a fost prins cu 342 g de hașiș / Foto: Unsplash

Tânăr de 20 de ani din Trezzano, reclamat pentru trafic de droguri. Acesta a negat că le vinde, dar aceeași substanță a fost găsită la o româncă minoră din apropierea locului în care a fost prins.

Un tânăr de 20 de ani din Trezzano a fost oprit în Seregno în compania unui tânăr de 22 de ani din Lentate sul Seveso, ambii din Senegal. Cei doi erau prieteni și aveau în buzunare câteva doze de hașiș.

 

"Am vrut doar ca prietenul meu să încerce drogurile"

 

Când tânărul de 20 de ani a fost dus la cazarmă, acesta a declarat că "a lăsat doar un prieten să încerce drogurile". O justificare care nu l-a împiedicat să fie inculpat, întrucât legea pedepsește transferul, vânzarea, oferirea, cultivarea, rafinarea, transportul și comercializarea substanței.

 

Tânăr de 20 de ani din Trezzano arestat în Seregno

 

Carabinierii Secției Radiomobile erau angajați într-un serviciu normal de control al teritoriului. Ajunși în Piazza Linate, soldații au observat, în apropierea gării, câțiva tineri care, imediat ce au văzut luminile intermitente, au fugit, ca și cum ar fi vrut să scape de control.

Carabinierii au oprit un tânăr de 20 de ani din Trezzano sul Naviglio și un tânăr de 22 de ani din Lentate sul Seveso, ambii din Senegal. Aceștia au fost percheziționați și găsiți cu substanțe ilegale asupra lor.

 

Tânărul a declarat poliției că îi dăduse drogurile prietenului său doar pentru a dovedi

 

Băieții aveau câteva doze de hașiș în buzunare pe care susțineau că nu le-au distribuit nimănui.

Însă, în partea opusă a pieței, soldații au oprit pentru control două fete: tânără româncă de 16 ani (rezidentă în Seregno) împărțea un joint cu o prietenă.

Polițiștii au găsit aceeași substanță în joint ca cea găsită la baieții mai mari. Cei doi tineri au fost duși la cazarmă și acolo tânărul de 20 de ani din Trezzano a povestit că i-a dat doza prietenului său "doar pentru a-l face să o încerce".

 

Raportat pentru trafic de droguri

 

El a fost denunțat pentru trafic de droguri, în timp ce prietenul său și fata de 16 ani au fost anunțați la autorități. Tinerele fete au fost apoi duse la familiilor lor, conform presei străine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel