Italia. Șofer român, mort într-un accident cumplit: A fost extras cu greu dintre fiarele contorsionate

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Coliziune tragică între două camioane pe autostrada A21, în apropierea ieșirii Piacenza Ovest, în zona de servicii Trebbia Nord, în după-amiaza zilei de 5 iulie. Un șofer român de camion, în vârstă de 67 de ani, a murit după coliziunea dintre vehiculele grele. 

Coliziune tragică în după-amiaza zilei de 5 iulie între două camioane de-a lungul autostrăzii A21 lângă ieșirea Piacenza Ovest, în corespondență cu zona de servicii Trebbia Nord, în după-amiaza zilei de 5 iulie. Victima este un cetățean român în vârstă de 67 de ani.

Șoferul unuia dintre vehiculele implicate a murit după ce a rămas blocat în habitaclu. Salvatorii au încearcat în zadar să-l resusciteze, după ce pompierii și lucrători din domeniul sănătății au ajuns la fața locului pentru a-l extrage dintre fiarele contorsionate ale camionului. La caz a intervenit și un elicopter medical din Parma, ambulanța Crucii Roșii și mașina de îngrijire medicală. 

Accidentul s-a produs de-a lungul benzii în direcția Castelsangiovanni, iar traficul circulă încet de-a lungul unei singure benzi. Inspecțiile și reglementarea drumurilor sunt efectuate de Polstrada Alessandria și Piacenza.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel