Italia. Sfârșit crunt pentru o româncă: Amantul său i-a zburat creierii apoi i-a ars cadavrul într-o mașină

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Ștefan Valea, un român de 48 de ani a fost condamnat la 16 ani de închisoare de Curtea de Apel din Catanzaro, pentru că a ucis-o pe iubita lui, Monica Alexandrescu, de 37 de ani și apoi i-a ars cadavrul.

Monica Alexandrescu a fost ucisă de amantul ei, Ștefan Velea, pe 8 septembrie 2008 cu două împușcături în cap și apoi arsă. Totul a pornit de la refuzul lui de a accepta că iubita lui vrea să pună capăt relației lor.  După ce i-a zburat creierii cu cinci gloanțe,  bărbatul – arestat de carabinieri în mai 2010 –i -a ars cadavrul în interiorul unei mașini, pe care apoi a împins-o într-un râu într-o zonă rurală din San Gregorio D’Ippona, regiunea Calabria.

Cadavrul carbonizat a fost descoperit o săptămână mai târziu după ce soțul ei de 70 de ani, cu care nu mai locuia de ceva vreme, i-a raportat dispariția. Femeia avea un copil și, pentru a-i asigura acestuia un viitor fără griji, s-a căsătorit din interes cu soțul ei mai în vârstă, însă păstra în paralel o relație cu iubitul român, potrivit quicosenza.it.

Ștefan Petru Valea fusese condamnat la 24 de ani în primă instanță și apoi achitat în apel. Hotărârea din urmă, anulată de curtea de Casație, a dispus un nou proces de apel. Astăzi s-a făcut dreptate în sfârșit pentru Monica, iar călăul ei a primit 16 ani după gratii, potrivit ilvibonesse.it.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel