Italia. S-a dus după ciuperci, dar a găsit două kilograme de hașiș, în valoare de 10 mii de euro

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
italia un culegator de ciuperci a gasit hasis
italia un culegator de ciuperci a gasit hasis

Un culegător de ciuperci care spera să găsească și adune cât mai multe ciuperci de aprilie a dat peste o pungă neagră, în care era asunsă o comoară.

 

Evenimentul a avut loc în Pieve del Cairo, în câmpia joasă a Paviei, de-a lungul râului Po. Un bărbat care venise să adune ciuperci a găsit o pungă neagră de gunoi, aruncată printre arbuști la marginea unui câmp. Supărat pe cei care nu au grijă de mediul înconjurător, bărbatul a ridicat punga, crezând ca este plină de gunoaie.

Când a deschis-o, bărbatul a avut parte de o surpriză. În pungă se aflau două două kilograme de hașiș. Când a realizat ce a găsit, bărbatul a alertat imediat carabinierii, care au ajuns la fața locului. În interiorul pungii se aflau 19 capsule de hașiș, în valoare de 10 mii de euro, scrie primamonza.it.

Unele dintre capsule aveau urme de mucegai, ceea ce sugerează că drogurile se aflau în câmp de mai mult timp. Mai mult, punga cu droguri nu fusese îngropată, semn că acestea au fost abandonate în grabă sau au fost pierdute. Forțele de ordine au deschis un dosar pentru a-l identificat pe proprietarul pungii pline cu hașiș. Valoarea comercială a drogurilor găsite este de aproximativ 10 mii de euro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel