Italia. Românul găsit cu capul zdrobit pe o stradă din Modena a murit după o lună la spital. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Sursa foto: captură breciatoday.it
Sursa foto: captură breciatoday.it

Românul găsit cu capul zdrobit pe o stradă din Modena a murit la spital, după aproape o lună de luptă la Terapie Intensivă. 

Un român în vârstă de 34 de ani s-a luptat între viață și moarte câteva săptămâni, în patul spitalului Baggiovara unde a fost internat la sfârșitul lunii august după ce a fost găsit în stare gravă și cu capul zdrobit pe Nuova Estense lângă fostul restaurant La Fazenda.

Ieri, inima românului a încetat să mai bată și a murit, fără să-și recapete niciodată cunoștința.

Nimeni nu știe cum a ajuns românul în stare gravă

 

Pentru carabinierii care investighează cazul acum este vorba de o anchetă de crimă. Oamenii legii iau tot mai mult în calcul varianta unei agresiuni, relatează Gazzetta de Modena.

La început s-a presupus că românul a fost victima unui accident rutier. Însă el a avut doar o fractură a craniului, dar niciun alt tip de traumatism, nici măcar un deget rupt. Destul de ciudat în cazul unui impact.

Apoi, la locul presupusului accident nu au fost găsite elemente care să provină de la o mașină, cum ar fi sticlă spartă, și nici urme de derapaj sau de frânare.

În urma anchetei, oamenii legi au stabilit că cel mai probabil soarta românului se leagă de Fazenda, un restaurant care a fost cândva cel mai faimos din Italia și care acum este abandonat, devenind adăpost pentru mulți oameni fără casă. Se presupune că românul nu avea o locuință stabilă și dormea pe stradă. 

Prin urmare, este foarte probabil ca bărbatul de 34 de ani să fi fost implicat într-o ceartă cu alt om al străzii, poate chiar cu o altă persoană care se refugiase în Fazenda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel