Italia. Românul evadat din arest în urmă cu 2 săptămâni a fost găsit: A mai comis câteva furturi între timp...

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
carabinieri_cosenza
carabinieri_cosenza

Un român din Italia a  fugit din arest la domiciliu, unde fusese plasat pentru o infracţiune de furt. El a fost căutat la scară largă, inclusiv cu elicopterele, vreme de 2 săptămâni. Ieri a fost identificat la Pastorano.

Românul de 31 de ani  a evadat luni, 5 octombrie, din localitatea Caiazzo, unde era ținut în arest la domiciliu pentru mai multe furturi. Bărbatul a jefuit o mașină în Vitulazio, înainte de a se îndrepta spre Capua. În ciuda faptului că se afla în arest la domiciliu, plecase de acasă și jefuise între timp și o femeie din Bellona. 

Vreme de câteva zile a fost căutat cu elicopterele între Capua, Pignataro Maggiore și Vitulazio din zona Caserta. Carabinierii au mers pe străzi și  au verificat mai multe case, unde fugarul de 31 de ani s-ar fi putut ascunde. 

Încolțit de carabinieri, a încercat să fugă iar

 

A fost găsit de carabinierii stației Vitulazio cu ajutorul colegilor din secția de radio mobilă a companiei Capua la casa fratelui său din Pastorano,  luni, 19 octombrie. Militarii au urmărit mașina în care se deplasa fugarul, un Fiat Panda care s-a dovedit a fi produsul unui furt comis cu o zi înainte la Prato. Mașina a fost observată parcată acasă la ruda sa.

Românul, TC,  a fost înconjurat de militari și totuși a încercat să fugă, dar a fost imediat oprit și arestat de carabinieri și transferat la închisoarea Santa Maria Capua Vetere. În timpul unei percheziții, carabinierii au găsit o foarfecă și suma de 330 de euro asupra sa. 

Acum va trebui să răspundă pentru evadare, jaf și rezistență la un oficial public. Mai mult, în timpul evadării din Caiazzo a fost responsabil pentru jaful unei mașini, o Alfa Romeo 147, potrivit Casertanews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel