Italia. Românul bătut cu bestialitate la Palermo a murit la spital, după cinci zile. Organele sale vor fi donate

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Neculai Lamba, românul de 54 de ani bătut cu bestialitate la Palermo, a decedat la spital în urma rănilor suferite.

Neculai Lamba, un român în vârstă de 54 de ani, a fost victima unui atac feroce în Viale Picciott, la Palermo, în noaptea de 16 iulie. Bărbatul a fost internat în Secția de Terapie Intensivă la spitalul Civico, în capitala siciliană. Miercuri 21 iulie, românul a murit.

Fiica românului și-a dat acordul ca organele să-i fie donate

 

Potrivit publicației Il Giornale di Sicilia, fiica românului și-a dat acordul ca organele să-i fie donate, după autorizarea procurorului care a deschis un dosar pentru crimă. Magistratul a autorizat doar îndepărtarea organelor care nu sunt relevante pentru anchetă, și care au fost deja transplantate. Sâmbătă va fi efectuată autopsia.

Carabinierii companiei Piazza Verdi investighează cazul și încearcă să-i găsească pe cei doi atacatori.

În locul în care a avut loc agresiunea, nu există camere de supraveghere, iar anchetatorii se concentrează asupra înregistrărilor telefonice pentru a reconstitui ultimele contacte ale victimei. Potrivit datelor din anchetă, la locul atacului ar exista, de asemenea, urme de sânge, altele decât cele ale victimei, astfel încât carabinierii verifică orice acces la camera de urgență a tuturor spitalelor din Palermo.

Neculai Lamba a fost lovit în cap cu un obiect contondent care i-a creat o gaură similară cu cea produsă de o armă de foc. Pe lângă leziunea gravă a craniului, care a provocat o hemoragie cerebrală, bărbatul a fost lovit violent în piept atât de mult încât a suferit o leziune pulmonară gravă, astfel că plămânul nu a putut fi transplantat.

Fiica lui Neculai Lamba a făcut un apel pe Facebook, pentru a putea strânge banii necesari repatrierii corpului.

"Cine vrea și mă poate ajuta strâng bani pentru tatăl meu a fost ucis fără milă și vreau să-l duc din Italia îl România Axinte Madalina Cod Bancar IT60U3608105138211997612008 Vă rog frumos cine mă poate ajuta”

„Cine vrea și mă poate ajuta strâng bani pentru tatăl meu a fost ucis fără milă și vreau să-l duc din Italia în România Cod Bancar IT60U3608105138211997612008

Vă rog frumos cine mă poate ajuta am sufletul rupt Dumnezeu să te ierte TATĂ , este apelul făcut de fiică".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel