Italia. Români, urmărire demnă de 'Romeo și Julieta': Un tată, la un pas să fie linșat de familia ginerelui său

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un tânăr tată de origine română a fost salvat în ultima clipă de carabinierii din Romano aflați în patrulare de la a fi linșat de familia ginerelui său. O poveste demnă de cele mai bune tragedii shakespeariene, în care familiile Montague și Capulet moderne au ajuns la confruntarea finală. 

Totul a început ieri după-amiază, când o patrulă a carabinierilor din Romano a observat mai multe mașini care circulau cu viteză pe o stradă din oraș. Cinci mașini în total, prima dând impresia că fuge de mașinile din spatele ei.

Carabinierii au început să urmărească cortegiul de mașini până când acestea s-au oprit, iar patru dintre mașinile angrenate în  urmărire s-au poziționat astfel încât să închidă toate căile de scăpare ale primului vehicul.

Soldații, aflați imediat în spate, au văzut ocupanții celor patru autoturisme au coborât din mașinile lor apoi s-au apropiat de mașina în care se afla un bărbat care se baricadase înăuntru, potrivit Prima Treviglio.

Români, urmărire demnă de 'Romeo și Julieta', în Italia

 

Astfel, militarii au intervenit și, după ce i-au oprit pe urmăritori, i-au dus pe toți la cazarmă. După audieri au aflat că bărbatul urmărit este tatăl unei fete de 17 ani, care în ultimele zile a decis să rupă relația cu iubitul ei, tot de naționalitate română. Fostul iubit i-a spus familiei sale ce s-a întâmplat, iar rudele sale au decis să-i facă dreptate băiatului, revărsându-și furia asupra tatălui fetei.

Din fericire pentru tatăl român carabinierii din Romano se aflau patrulare și astfel au oprit intențiile belicoase ale familiei adverse și l-au salvat pe bietul tată de la o confruntare care s-ar fi putut termina rău...

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link->  https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel