Italia. Româncă, trafic de droguri cu un senegalez, salvat de pe mare: "Nu sunt un om rău, sunt bun"

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Bărbat senegalez, arestat pentru trafic de droguri în Italia. Acesta colabora cu o româncă
Bărbat senegalez, arestat pentru trafic de droguri în Italia. Acesta colabora cu o româncă

Un senegalez cu multiple antecedente cu poliția, a fost arestat pentru deținere de droguri după o urmărire. Acesta a încercat inițial să fugă și i-a atacat pe polițiști. 

"Sunt recunoscător Italiei că m-a salvat de pe vapor în mare, însă n-am știut cum să supraviețuiesc traficului de droguri. Dar nu sunt rău, sunt bun".

Aceasta este, în esență, ceea ce a susținut prejudiciatul senegalez de 34 de ani în fața poliției. Acesta a fost arestat pentru opunere de rezistență la un funcționar public și deținere de droguri în scopul de a le comercializa. 

 

Senegalezul a refuzat controlul poliției și a devenit violent

 

Bărbatul, care se afla în Italia, a fost observat la bordul unei mașini în Piazzale Milano. Patrula s-a apropiat pentru a face un control și în loc să se oprească a fugit cu viteză mare, deși bărbatul nu obținuse niciodată permisul. Poliția a pornit în urmărire după el până în viale Il Piacentino, unde s-a izbit de o mașină parcată. După ce a coborât, a încercat să fugă pe jos și, pentru a se elibera, i-a atacat pe polițiști. Într-un final, agenții au reușit să îl blocheze și l-au încătușat.

În urma controlului, s-a descoperit că senegalezul avea asupra sa câteva doze de cocaină și hașiș și câteva sute de euro. Astfel, agenții au decis să meargă să îi percheziționeze și casa în care străinul pretindea că locuiește. Acolo au găsit o româncă, proprietara mașinii pe care o conducea senegalezul și alte droguri.

 

Traficantul de droguri avea mai multe probleme cu poliția

 

După o noapte petrecută în celulele de securitate ale secției de poliție, bărbatul s-a prezentat în fața instanței pentru procesul direct, apărat de avocatul Antonino Rossi. Judecătorul care s-a ocupat de caz este Stefano Rago, împreună cu procurorul Antonio Rubino.

Senegalezul avea și o interdicție de ședere în municipiul Piacenza, interdicție încălcată și, de asemenea, a refuzat să se supună testelor de alcoolemie și toxicologice. Din acest motiv, procedura a fost anulată. La finalul procesului, a fost plasat în arest preventiv în închisoare până la următoarea audiere, arestul fiind validat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel