Italia. Româncă sub influența alcoolului, arestată după ce a atacat proprietarul unui restaurant și poliția

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Român de 24 de ani, prins la furat într-un salon de înfrumusețare din Italia: un an jumate de închisoare
Român de 24 de ani, prins la furat într-un salon de înfrumusețare din Italia: un an jumate de închisoare

O româncă și partenerul ei au fost arestați după ce au refuzat să plătească consumația făcută la un bar din Italia și au devenit agresivi, provocând pagube considerabile.

Mai întâi au refuzat să plătească pentru ceea ce au consumat. Apoi, nemulțumiți, l-au atacat pe proprietar și au spart o vitrină.

Un bărbat de 32 de ani din Gambia și o femeie de 31 de ani din România au fost arestați duminică dimineață la Milano sub acuzația de tentativă de jaf agravat, după ce au provocat panică în interiorul unui bar din Piazza Bottini.

 

Româncă arestată după ce a atacat proprietarul unui restaurant și poliția



Cei doi, potrivit reconstituirii poliției, au consumat mai multe băuturi alcoolice în bar și apoi au încercat să plece. Opriți de proprietar - un chinez în vârstă de 28 de ani, cei doi ar fi reacționat aruncând cu o sticlă în el, apoi ar fi spart o vitrină, ar fi furat o altă sticlă și ar fi fugit.

Au fost opriți de o mașină de poliție care trecea prin zonă, care a observat că femeia de 31 de ani alerga spre gară, urmată de bărbat în spatele ei. Echipajul de poliție a decis să îi oprească pentru a afla ce se întâmplă. După ce au reconstituit ce s-a întâmplat, cei doi au fost arestați.

De asemenea, femeia este acuzată de daune agravate, deoarece a lovit portiera mașinii polițiștilor, conform presei străine.

Vezi și

 

Români reținuți după ce ar fi înșelat firme de asigurări: Cum funcționa escrocheria care le-a adus mulți bani în buzunare

 

Nouă persoane au fost reţinute, luni, după 23 de percheziţii în Teleorman, Olt, Dolj şi Bucureşti într-un dosar de înşelăciune şi fals privind asigurări auto, informează IPJ Teleorman.

În urma percheziţiilor au fost puse în aplicare 25 de mandate de aducere.

„La data de 20 martie, a.c., poliţişti din cadrul structurilor de investigare a criminalităţii economice, investigaţii criminale, criminalistică, arme, explozivi şi substanţe periculoase, acţiuni speciale şi ordine publică din Teleorman, au efectuat 23 de percheziţii domiciliare, într-un dosar pe linie economico-financiară, în judeţele Teleorman, Olt, Dolj şi municipiul Bucureşti.”

Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel