Italia. Româncă, SĂLTATĂ direct de pe aeroport în Milano. JEFUISE doi pensionari cu câteva ore înainte

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O româncă de 21 de ani a fost arestată pe Aeroportul din Milano, tânăra fiind acuzată că a jefuit doi pensionari. 

Românca și-a plănuit cu atenție "lovitura". În timpul zilei de vineri, cu doar câteva ore înainte să zboare spre casă, tânăra a abordat doi pensionari pe o stradă din Rovigo, oraș situat la circa 250 de kilometri de Milano Malpensa.

Feemia le-a solicitat câteva indicații, spunând că s-a rătăcit. Profitând de neatenția celor doi bătrâni, a reușit să le sustragă mai multe bijuterii din aur și rupt-o la fugă.

Victimele au abordat rapid un echipaj de poliție care trecea prin zonă, iar oamenii legii au introdus în sistemul informatic de căutare semnalmentele suspectei.

Ridicată direct de pe Aeroport

 

Câteva ore mai tărziu, românca de 21 de ani a fost identificată și săltată de polițiștii italieni direct de pe Aeroportul Milano Malpensa. Ea se pregătea să se îmbarce într-un avion cu destinația România.

Conform publicației La Voce di Nova Rovigo, asupra româncei au fost descoperite bijuteriile furate de la cei doi pensionari, fiind clar pentru agenți că românca a planuit totul și intenționa să se întoarcă în țara natală tocmai pentru a scăpa de căutările autorităților italiene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel