Italia. O româncă a luat-o razna și a ieșit pe stradă cu un cuțit, amenințând că omoară pe toată lumea

Liviu Ludovic |
Data publicării:
masina_carabinieri
masina_carabinieri

O româncă în vârstă de 38 de ani a fost arestată în Italia, după ce a amenințat mai multe persoane cu un cuțit pe stradă. Femeia era căutată de mai multe zile pentru fapte asemănătoare. 

Femeia a fost depistată de polițiști în seara zilei de 19 august, pe insula Ortigia (Siracusa). Potrivit publicației SiracusaNews, polițiștii de la Comisariatul din Ortigia au fost solicitați să intervină în centrul insulei după ce o femeie a început să amenințe trecătorii cu un cuțit. La vederea agenților, românca a aruncat cuțitul și a fugit.

Oamenii legii au pornit în urmărirea ei și au prins-o în apropiere de Piazza Pancali din localitate, unde agresoarea s-a prins cu brațele și picioarele de un stâlp de iluminat public și a refuzat să se supună arestului. Mai mult, în momentul în care au încercat s-o dezlipească de pe stâlp, femeia i-a mușcat pe agenți de mâini.

Polițiștii au reușit în cele din urmă să o imobilizeze și să o aresteze, iar în urmă perchiziției au găsit asupra ei un al doilea cuțit.

Agresoarea a fost identificată ca fiind Georgeta Haidu, în vârstă de 38 de ani și fără rezidență oficială în Italia. Femeia a fost arestată pentru rezistență în fața unui oficial public, amenințări și port nejustificat de arme albe. Potrivit polițiștilor, ea era căutată de mai multe zile de către forțele ordine pentru fapte asemănătoare.

georgeta haidu romanca arestata italia cutit pe strada

italia romanca cutit pe strada

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel