Italia. Româncă MUTILATĂ de fostul soț. Bărbatul a lăsat-o fără nas, furios că nu a vrut să se culce cu el

Mihaela Horchidan |
Data publicării:
Italia. Româncă lăsată fără vârful nasului de fostul soț. Bărbatul s-a înfuriat că aceasta nu vrut să se culce cu el
Italia. Româncă lăsată fără vârful nasului de fostul soț. Bărbatul s-a înfuriat că aceasta nu vrut să se culce cu el

O întâlnire cu fostul soț s-a transformat, pentru o româncă din Italia, într-o tragedie, după ce acesta a agresat-o pe femeie pentru că nu a vrut să întrețină relații sexuale cu el.

Totul a început când bărbatul s-a dus în vizită la fosta soție și a încercat să o violeze, dar aceasta, o româncă de 42 de ani care locuiește în Favara - Italia, a avut puterea să se împotrivească, relatează Giornale de Sicilia.

Astfel, fostul soț, un muncitor de origine română în vârstă de 44 de ani, nu s-a dat bătut și, văzând rezistența fostei sale soții, s-a înfuriat și i-a mușcat violent vârful nasului. Carabinierii de la secția de poliție din Favara, au fost alertați de vecinii care au auzit țipetele femeii.

În urma incidentului, românca a fost dusă la camera de urgență a spitalului 'San Giovanni di Dio', unde medicii au diagnosticat 'mutilarea vârfului nasului' și i-au pus un prognostic rezervat. Astfel, femeia în vârstă de 42 de ani riscă să rămână mutilată pentru totdeauna, dar viața ei nu este în pericol.

Bărbatul de 44 de ani a fost arestat și este cercetat pentru tentativă de agresiune sexuală și vătămare corporală gravă. Carabinierii investighează acest caz pentru a stabili exact ce s-a întâmplat. De asemenea, ei încearcă să afle dacă au existat tentative de violență sexuală în trecut, care nu au fost niciodată raportate de româncă.

 

Românca dispărută vara trecută a fost găsită MOARTĂ. Cadavrul era fără haine și în mod ciudat, foarte bine conservat

 

O altă tragedie a avut loc în acest sfârșit de săptămână, când cadavrul unei femei a fost găsit în zona rurală din Casarano, de lângă orașul Lecce, Italia. Primele indicii, mai exact o brățară cu un nume gravat pe ea arată că ar putea fi vorba despre românca dispărută în zonă vara trecută. 

Misterul constă în faptul că trupul a fost găsit neputrezit, așa cum ar fi fost normal, ci într-o stare avansată de corificare (proces natural asemănător mumificării). Așadar, corpul s-a păstrat ca și cum ar fi fost tratat cu o substanță specială. La fața locului, lângă cadavru, au fost găsite și hainele ulterior recuperate și incluse în anchetă de procuror. Însă aspectul foarte particular și încă indescifrabil rămâne cel al condițiilor în care s-a păstrat cadavrul. Corificarea este de fapt un proces care are loc de obicei atunci când cadavrele sunt închise în cutii de plumb sau zinc.

Oxigenarea slabă încetinește astfel putrefacția, ceea ce este ciudat pentru că femeia a fost găsită pe pământ fără haine. Dacă ar fi fost expus multă vreme la intemperii și la umiditatea pământului, ar fi fost puțin probabil ca trupul să fie găsit aproape intact, în această stare de conservare.

La Parchet este deja deschis un dosar in rem de cercetare pentru omor. Misterul morții femeii rămâne încă neelucidat. Pe cadavru nu ar exista semne evidente de violență, nici tăieturi sau răni prin împușcătură, conform primelor evaluări. Astfel, în acest moment se exclude ipoteza unui atac. Prin urmare, se conturează cealaltă ipoteză care se referă la moartea din cauze naturale. 

Descoperirea macabră a avut loc vineri dimineață atunci când un localnic a sunat la poliție. Acesta a descoperit cadavrul femeii pe o bucată de teren pe care o deține, în zona Viei Comunale Formica, relatează LecceParma.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel